LELKIZŐ

Nagy a baj: Megrázó vallomást tett Stohl András

Bár a népszerû színész nemrég azt nyilatkozta, sokkal kiegyensúlyozottabb, mióta elköltözött Ancsikától, valami mégis nyomasztja!

Nincs könnyű helyzetben Stohl András! A népszerű színész szövevényes szerelmi életéről szinte naponta kapnak szárnyra újabb és újabb pletykák, mégsem lehet tudni, ki mellett találta meg a boldogságot. Egy biztos: Buci 12 év után decemberben elköltözött két kisgyermeke anyjától, Ancsikától.

Bár később azt nyilatkozta, sokkal kiegyensúlyozottabb, mióta lezárta kihűlt kapcsolatát, sőt apaként is jobban helyt tud állni, valami belül nagyon nyomasztja.

Hazánk egyik legfoglalkoztatottabb színésze ugyanis anyagi godokkal küzd.

"Az anyagi helyzetem mindenképpen rossz érzéssel tölt el. Régen nem volt ilyen jellegű problémám, de most megtapasztaltam, milyen az, amikor erősen kell számolni meg centizni, hogy a sárga csekkek be legyenek fizetve. Egy családapának ez mindig rossz érzés"

- sóhajtott Buci a Story magazinnak adott interjújában.

Bár idén februárban tölti be az 50-et, úgy véli, csak öregkorában jön el az az időszak, amikor végre fellélegezhet. Addig is mindent elvállal, még túl is hajtja magát, hiszen négy gyerek büszke édesapja, és hiába költözött el Ancsikától, a fóti családi házat fizetnie kell.

Persze nem először fordul elő, hogy a sármos színésznek mindent a nulláról kell kezdenie, élni akarása, valamint a közönség és a kollégái szeretete vélhetően most is átsegítik a nehéz időszakon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?