LELKIZŐ

„Nagyon boldogok vagyunk„ – ott volt a szülésnél L.L. Junior, megkönnyezte lánya érkezését

Csütörtök reggel, 3560 grammal megszületett L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kislánya, Lili. A büszke apuka bent volt szerelme mellett, végig fogta kezét.
  • Szerző: Ripost

L.L. Junior könnyekben tört ki, amint felsírt a baba és potyogtak a könnyei, amikor először a kezében tarthatta őt. Mintha a sors küldte volna a párnak a csöppséget, hogy gyógyír legyen az énekes egy éve elhunyt kisfia, Dávidka miatt fájó szívükre.

Bár úgy gondolta, nem akar bent lenni a szülésnél, felesége meggyőzte, ezt a csodás pillanatot nem szabad kihagynia. Fiai, Lacika és Dávidka születésénél nem volt bent, ám Lilit elsőként pillanthatta meg, amikor világra jött.

„Örülök, hogy végig ott voltam a szülésnél, fogtam Kinga kezét, életre szóló élmény, ahogy láttam világra jönni a lányunkat„ – mondta a Blikknek Junior. „Kinga kimerült, de mindketten jól vannak, a kis Lilinek barna a haja és gyönyörű kék a szeme, bár mondták a kórházban, a szemszín később megváltozhat. Nagyon boldogok vagyunk, de az örömkönnyek mellett van bennünk szomorúság is, hiszen szerdán ünnepelte volna a születésnapját Dávidka. Hívő emberként érdekes belegondolni, vajon ő küldte-e hozzánk Lilit, de ezt nem firtatjuk. Lacika suliban van és várja, hogy megmutassam neki a képeket a kishúgáról.”

Kinga édesapja, Körtvélyessy Zsolt sírt, amikor megtudta, hogy megszületett az unokája. Habár meglátogatni nem lehet a kismamát, telefonon minden nap beszélnek.

„Elbőgtem magam, de érthető, ha ilyenkor elérzékenyül az ember. Bár császárral szült Kinga, ki volt merülve, amikor beszéltünk, de ez örömteli fáradtság. A lányom és Laci bombáznak majd képekkel, de már az első mondatuk – azután, hogy mindenki jól van – az volt, hogy nagyon szép a kislány. Ha olyan lesz, mint Kinga, akkor számomra a leggyönyörűbb a világon„ – folytatta elérzékenyülve a büszke nagypapa.

És ezeket olvastad már?