LELKIZŐ

„Nagyon hisz abban, hogy teljesen felépül„ – Újra kórházba került Forgács Gábor

A népszerű színművész ismét visszakerült a kórházba, mert gyengének érezte magát.
  • Szerző: Ripost

Augusztus elején derült ki, hogy Forgács Gábor prosztatarákkal küzd, műtétje után sokáig kórházban kezelték, de alig egy hete hazatérhetett. Akkor azt mondta, hogy a harcnak még nincs vége. Az otthoni lábadozás első napjaiban minden rendben ment, párja főztjével igyekezett visszahízni a másfél hónap alatt leadott 24 kilót, és úgy tervezte, a közeljövőben egy kis mozgást is beiktat az életébe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Az elmúlt napokban Forgács Gábor állapota romlott, egyre gyengébbnek érezte magát, ezért a családjával úgy döntött, visszatér a kórházba.

„Édesapámat kedden délelőtt újra kórházba kellett szállítani. A hazatérése utáni első napokhoz képest a maximális gondoskodás ellenére gyengébbnek érezte magát. A biztonsága érdekében apuval közösen úgy döntöttünk, hogy jobb neki, ha szakemberek vigyáznak rá ismét. Ahogy eddig, most is a legjobb kezekben van a Semmelweis Egyetem intenzív terápiás osztályán. Biztosak vagyunk abban, hogy prof. dr. Gál János csapata mindent elkövet a gyógyulásáért. Apu most is nagyon hisz abban, hogy teljesen felépül„ – mondta Győrfi-Forgács Beáta, a lábadozó színész lánya a Blikknek, hozzátéve, hogy a család úgy döntött: a felépülésig nem beszélnek Forgács Gábor kórházi kezeléseiről.

És ezeket olvastad már?