LELKIZŐ

„Nagyon komoly operáción esett át„ – súlyos beteg feleségéért aggódik Poór Péter

Nehéz időszakon megy keresztül Poór Péter és súlyos beteg neje, Ili, de nem adják fel a reményt. A hosszú ideje súlyos betegséggel küzdő asszony sokat várt egy műtétre, amelytől jelentős javulást reméltek, ám az állapota a beavatkozás után csak romlott.
  • Szerző: Ripost

„Ili nagyon komoly operáción esett át, de nem vált be a kezelés, pedig nagyon bizakodóak voltunk mindketten. Ő azt gondolta, ha megműtik, szaladni és táncolni fog utána, ehelyett sokat romlott az állapota. Az utóbbi években már kerekesszékbe került, de a járókeretet is tudta használni, most viszont már azt sem. A remegés a kezén megszűnt, de a lábán sajnos felerősödött„ – nyilatkozta a Blikknek a legendás táncdalénekes, aki ahogy az elmúlt években mindig, ezúttal is ápolja a feleségét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Mindketten a gyógyulást tűztük ki célul. Igaz, teljesen meggyógyulni nem tud ebből a betegségből, de a tünetein lehet enyhíteni. Sok kiváló orvossal állunk kapcsolatban, és folyamatosan keressük a megoldást” – mondta Poór, aki azt is elárulta, a közelmúltban szerencsésen megúsztak egy balesetet is, feleségére kis híján rázuhant egy 25 kilós bronzcsillár. Épp az asszony lába közé zuhant, az alján lévő tüske pedig mélyen belefúródott a fotel lábtartójába.

És ezeket olvastad már?