Létrehozva: 2020.01.30.

Nehézségeiről vallott Tóth Gabi, ilyen most az életük a kisbabával

A 32 éves énekesnő és párja úgy gondolja, hogy nem csak a boldogságról kell őszintén beszélni, de lassan ők is kezdik megszokni, hogy szülők lettek.

Tóth Gabi és Krausz Gábor most először, a családi fotózáson mesélt arról, hogyan teltek az elmúlt hetek, amióta megszületett Hannaróza.

Fotó: Sulyok László

A Story magazin címlapján mutatták meg Tóth Gabiék a kislányukat, és az első családi fotósorozat készítése közben rengeteget meséltek. Sem az énekesnő, sem Krausz Gábor nem bagatellizálja a nehézségeiket, inkább igyekeznek szembenézni mindennel, és az őszinteséget tartják ehhez a legfontosabbnak.

„A születés szerintem egyfajta lezárás is: a nő és a férfi el kell hogy engedje az addigi életét, és szülőként kell újjászületniük. Mi legalábbis ezt az utat jártuk be” – mondta Tóth Gabi, aki fiatal lány kora óta élt abban a hitben, hogy sosem lehet saját gyereke. Először meg kellett szoknia, hogy csoda történt, miközben nagyon nehezen viselte a rosszullétek miatt a terhességét.

„Veszélyeztetett terhes lettem, és hónapokig olyan rosszul voltam, amilyenről a tankönyvek sem írnak. Nagyon nagy lett a hasam, és rengeteget szenvedtem. A Sztárban Sztár leszek!-ből is a rosszulléteim miatt szálltam ki, csak akkor nem akartam panaszkodni. A sok izgalom után császárral szültem, hát nem hittem volna, hogy ekkora fájdalommal jár. Olyan érzés volt a testemnek, mint egy frontális karambol.”

Hálás a Róbert Kórház dolgozóinak a rengeteg segítségért, és jól jött, hogy magas a fájdalomküszöbe, a műtét után pár órával már a folyosón mászkált, a lányát pelenkázta, majd a mellére tette, hogy beinduljon a tej. Gabi majd írni is szeretne mindennapos tapasztalatairól, hogy más is okulhasson belőlük.

„Hannaróza sokat jelent a kapcsolatunkban is, elvégre még csak két éve vagyunk együtt Gáborral, és máris szülők lettünk. Most látjuk csak, mennyi mindent nem tudtunk eddig egymásról, ám egy pici gyerek bizony felgyorsítja az ismerkedést. Nem röstellem, eleinte volt bennem némi félsz, alig mertem a lányunkat a férjem kezébe adni. Mi lesz, ha akaratlanul is rosszul fogja meg, nem hittem, hogy megbirkózik a feladattal… Ez persze nem esett jól Gábornak, aztán elgondolkodtam, vajon miért van bennem ennyi bizalmatlanság, hisz tényleg mindent jól csinál. Igaz, eleinte az édesanyámnak is alig akartam megengedni, hogy segítsen. Az munkált bennem, hogy csak az a jó anya, aki mindent maga csinál… Egy percre sem mertem leülni, és anyára vagy másra hagyni a feladatokat. Lelkifurdalásom lett, ha pihentem, lustálkodtam, még az is eszembe jutott: lehet, hogy rossz anya vagyok?” – mondta Gabi.

Krausz Gábor pedig elárulta, hogy egyelőre összefolynak náluk a napok. „Arról szoktunk ábrándozni, hogy milyen lesz, ha megint végigalhatunk egy éjszakát...” – mondta a férj, aki elárulta, hogy először félt az apaságtól, de most már nagyon boldog és büszke Gabira, mert csodálatos édesanya. Az is sokat segít, hogy Gábor otthonról dolgozhat, de Gabi édesanyja is velük van.

A testi fájdalmakról és a lelki vívódásokról is mesélt Tóth Gabi, és persze a rengeteg örömről, amit Hannarózával nap mint nap átélnek. „Mint sok édesanyánál, nálam is voltak hullámvölgyek, és tejlázam is lett. Előfordult, hogy szoptatáskor akkora fájdalmak gyötörtek, hogy kínomban Gábor kezét szorongattam és potyogtak a könnyeim” – mondta az énekesnő, aki ezeken a nehézségeken már túl van, a születésnapját is kettesben ünnepelték szerelmével. „Talán abban a három órában világosultam meg igazán, az lehet csak jó szülő, aki jól érzi magát a bőrében” – foglalta össze a tanulságot Gabi.

Fotó: Sulyok László

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

mandiner.hu

Ezért nem kellettek Ukrajnának Karácsony Gergely ajándékai

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

hirtv.hu

Gulyás Gergely is reagált Magyar Péter hangfelvételére

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Pár óra alatt két kisfiú kísértetiesen hasonló módon vesztette életét Kecskeméten

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Patai Anna a babavárásról: Az álmunk hamarosan valóra válik

LELKIZŐ

Aggódnak a rajongók Nemazalányért

LELKIZŐ

MC Hawer lemondott a szerelemről: „Mindegyikbe kicsit belehaltam”

LELKIZŐ

Megrázó interjút adott Papadimitriu Athina: „Úgy éreztem, pszichológushoz kell mennem!”

LELKIZŐ

Jákob Zoltán őszintén vallott a kapuzárási pánikjáról: „Szeretnék hosszú életet, de nem mindenáron”

LELKIZŐ

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

LELKIZŐ

Súlyos betegségéről beszélt a gyönyörű magyar műsorvezető: „Alig állok a lábamon és mindenem fáj”