LELKIZŐ

Döbbenetes vallomás: Növényi Norbert fia felismerte sosem látott nagyapját

Növényi Norbert édesapja halála óta hisz abban, hogy vannak bizonyos erők, melyek irányíthatják az életünket. Két különös történetet mesélt el az egykori klasszis.
  • Szerző: Buster

Növényi Norbert kemény ember hírében áll, de láthatóan elérzékenyült, amikor a péntek este a LifeTV-n adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén a hitről kérdezte vendéglátója. Az egykori birkózó klasszis ugyanis édesapjára gondolt, aki hite szerint kétszer is jelezte felé, hogy van élet a halál után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Növényi Norbert és Hajdú Péter

Növényi Norbert úgy véli, édesapja üzent neki a fián keresztül (Fotó: LifeTV)

Az 1980-as moszkvai olimpia aranyérmese 1998-ban veszítette el édesapját, nem sokkal fia születése előtt. Így a kis Norbika sajnos nem találkozhatott a nagypapájával, akit egy fényképről mégis felismert.

„A hit mindig bennem volt. Az, hogy miben hittem, az megint egy más dolog. Hit nélkül nem lehet élni, az egy nagyon fontos dolog. Ami nagyon megváltoztatott, az az apám halála után történt. Ha hiszed, ha nem, a fiam körülbelül hét hónapos volt, amikor az akkori párom fogta az ölében és odahívott, hogy hallgassam meg, mit mond a gyerek. A nagy tévén volt egy fénykép apámról, a gyerek pedig rámutatott és azt ismételgette, hogy papa, papa... Sosem látta az apámat, hiszen mire ő megszületett, apu már nem élt. Onnantól kezdve én hiszem, hogy van valami”- mesélte a megdöbbent Hajdú Péternek Növényi Norbert, akinek ezután eszébe jutott egy korábbi esemény is, mely során édesapja segíthette őt és az akkor várandós kedvesét egy balesetben, melynek túlélésére szinte esélyük sem volt.

Növényi Norbvert és Hajdú Péter

Növényi Norbert és kedvese karcolásokkal megúszták a szörnyű balesetet (Fotó: LifeTV)

„Volt egy balesetünk. Forgatni mentünk az M1-esen, úgy száztízzel hajthattam, amikor előttem egy nyergesvontatóról leesett egy nagy bála. Én elkaptam a kormányt és negyven métert repültünk a levegőben, szembe a forgalommal, majd negyven métert csúsztunk. Semmi bajunk nem lett, miközben az autó totálkáros lett. A tűzoltó azt mondta, hogy száz ilyen esetből kilencvenkilencben mindenki meghalt volna, aki az autóban ül. Azóta hiszem, hogy van valamilyen rajtunk kívülálló erő vagy energia, ami befolyásolja az életünket” - mondta a műsor felvételén Növényi Norbert.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?