LELKIZŐ

Magukat hibáztatják a barátok a magyar énekes halála miatt

Három évvel a halála után sem feledik a barátai a magyar énekest. Orbán Józsi halála még mindig fáj a szeretteinek, mert úgy érzik, megmenthették volna.
  • Szerző: ripost

Littvay Imre három évvel Orbán Józsi halála után is beszélget az énekes fotójával. Az egykori zenésztárs a mai napig nem tudja feldolgozni jó barátja elvesztését, ahogy a többi barát sem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Littvay és Benkő Balázs hiszik, hogy Orbán Józsi még most is élne, ha őszinte azokkal, akik közel álltak hozzá, és időben elmondja, hogy agy- és tüdődaganattal küzd.

Orbán Józsi

Orbán Józsi a mai napig hiányzik a barátainak (Fotó: Ripost)

„Néha még mindig magunkat hibáztatjuk, hogy nem tudtunk mindent, avagy nem szedtük ki belőle korábban, amit később megtudtunk. Pedig talán még ma is élhetne, ha őszintén elmondja, hogy baj van, mert biztos elhajtjuk orvoshoz. Úgy négy-öt évvel azelőtt, hogy beteg lett, volt egy aortaműtétje. Merkely Béla professzor operálta, aki már akkor szólt, hogy van egy kisebb folt a tüdején. Ő azonban nem foglalkozott ezzel, csak akkor avatott be minket, amikor már késő volt. Ő választotta azt az életet, amelyben nem szerepelt a család, csak a csajok, a kártya és a játékgépek. Viszont – azt gondolom – azt is ő választotta, hogy akkor és úgy menjen el, ahogy. Ő ebbe a járványhelyzetbe belerokkant volna” – mondta el a Blikknek Littvay Imre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?