Létrehozva: 2016.05.26.

Ördög Nóra pokoli fájdalmakat vállalt az anyaságért!

Csütörtökön került a boltok polcaira Ördög Nóra tabudöntögetõ könyve, melyben kendõzetlen nyíltsággal vall meddõségérõl és emberfeletti küzdelmérõl, melynek ma két gyönyörû gyermeket köszönhet.

Egy meddő pár élete rengeteg lelki fájdalmat rejt, hiszen hónapról hónapra szembe kell nézniük a terhességi teszt negatív eredményével, ami ciklikusan töri össze a reményt és a hitet. Ha pedig belevágnak a vizsgálatok sorába, nem ritkán szinte már elviselhetetlen fizikai fájdalom is társul a mentális kínokhoz.

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál ezt az utat járta be.

Ez idáig erről senki sem beszélt olyan őszintén, mint a TV2 műsorvezetője, aki akkor is mosolyogva állt a kamerák elé, amikor járni is alig tudott egy fájdalmas vizsgálat és az azt követő komplikált műtét után.

"Az első meglepően fájdalmas élményem az átjárhatósági vizsgálat volt. Olyan ártalmatlan dolognak tűnt, fel sem merült bennem, hogy ez komolyabb megerőltetés, mint mondjuk egy sima ultrahang. Emlékszem, kora esti időpontra mentem, és Palkó valamiért pont nem tudott eljönni velem.

Kicsit ijesztő és persze rideg volt az egész, de ez semmi volt ahhoz a fájdalomhoz képest, ami villámcsapásként hasított belém pár másodperccel azt követően, hogy befecskendezték a kontrasztanyagot a csövön keresztül.

"Feküdtem a hideg fémlapok közé préselve, miközben a röntgengép kegyetlenül dokumentálta, hogy próbál utat törni a folyadék a petevezetőimen keresztül a hasüregem felé. Jobbra még csak- csak sikerült neki, de mivel a bal oldali petevezető teljesen el volt záródva, ott esélye sem volt. Csak feszítő, elviselhetetlen görcsös fájdalom volt az eredmény… Csillagokat láttam. Én persze borzasztóan igyekeztem leplezni, hogy sejtésem szerint mindjárt meghalok…”- írja Pozitív című könyvében Ördög Nóra, akinek ekkor még korántsem értek véget megpróbáltatásai, hiszen a diagnózist követően nem maradt más járható út számára, mint a műtéti beavatkozás, ami hosszabbra és bonyolultabbra sikerült, mint azt gondolták volna orvosai.

„Nem hezitáltam sokat. Nem mondom, hogy nem izgultam, de nem a beavatkozástól tartottam. Inkább izgatott voltam, mert éreztem, hogy ez most már nem gyerekjáték, és ha minden jól megy, akár meg is oldódhatnak egy csapásra a problémáink. A doktor úr elmondta, hogy ha nincs semmi komoly, fél óra múlva már a szobámban leszek. Ha műtenek is, akkor több idő kell, attól függően, hogy mennyire bonyolult a szituáció.

A szobámban ébredtem arra, hogy konkrétan megfagyok… Annyira átfáztam a műtőben, hogy nem is tudom, éreztem-e már valaha korábban ezt a csontig hatoló, szinte már fájdalmas didergést.

Megláttam Palkót, aki szerelemmel, biztatóan végigsimította az arcomat, és adott egy puszit, majd elmondta, hogy sajnos műtét lett a dologból. Aztán előkerült a doki, és elmondta, hogy a bal petevezetőmet sajnos el kellett távolítani, nem volt más megoldás”- vall őszintén megpróbáltatásairól Nóri, aki alig pár nappal a műtét után már műsort vezetett és magazinfotózáson pózolt összeszorított fogakkal, hogy senki még csak ne is sejtse, min ment keresztül…

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar Péter baklövésén röhög az internet

life.hu

Katalin rákdiagnózisa megváltoztatta Vilmos herceggel való kapcsolatát

magyarnemzet.hu

Brutális, akár 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk hazánkban is

ripost.hu

Erre vártak a magyar autósok: Jelentős árcsökkenés jön a benzinkutakon, ekkor érdemes tankolni

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

„Megvan bennem a vágy” – Marco Rossi dörzsölheti a tenyerét, komoly ajánlatot kapott

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

LELKIZŐ

"Innen menj el" - Csúnyán kidobta feleségét a TV2 sztárja

LELKIZŐ

Nagy a baj: az életéért küzd a „The Voice” győztese

LELKIZŐ

Súlyos szívproblémával küzd a népszerű műsorvezető: „Vékony szálon csüng az élet”