LELKIZŐ

Ördög Nóra vallomása: Egyáltalán nem élünk normálisan

Kívülről úgy tûnik, csupa öröm és boldogság Ördög Nóra élete, hiszen mindene megvan, csodálatos család, utazások, irigylésre méltó munka...
  • Szerző: Buster

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál vállain komoly felelősség nyugszik. Azzal, hogy az utazós videóblogjukkal és a nemrég indított internetes rádiójukkal szokatlanul közel engedték tökéletes családi életükhöz a rajongóikat, rengeteg ember számára váltak irigyelté és követendő példává. De tényleg olyan tökéletes az idill?

"Egyáltalán nem élünk normális, nyugodt életet és a gyerekeink is ehhez szoknak hozzá.

Emiatt is van egy kis lelkiismeret-furdalásom néha.

Nem tudom, hogy jó-e, hogy mint valami ciklon, visszük a gyerekeket  mindenfelé, közben pedig látom, hogy éppen ettől minden helyzethez nagyon jól adaptálódnak és ez jó. Azt remélem, hogy jó lesz nekik világlátott gyerkőcként cseperedni"

- kezdte a %%-nak Ördög Nóra.

"Olyan életet szeretnék nekik adni, ami megmutatja, hogy felnőttként van választásod, mert a világ hatalmas és bármerre otthonra lelhetsz benne. Ezt tudom adni. A gyerekeimnek az az örökségük, hogy ők Nánási Pál és Ördög Nóra gyerekei. Ettől nem fognak tudni szabadulni. De dönthetnek úgy, hogy ettől a közegtől távol keresik meg önmagukat. Ha pedig tudnak és akarnak is kezdeni valamit azzal, hogy mi vagyunk a szüleik, és ezt nem kivagyi módon használják, akkor adtunk nekik egy jó alapot a boldog életre itthon"

- fejtette ki a TV2 műsorvezetője, aki a %% napilap szombati számában, hosszabban is mesélt családjáról.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?