LELKIZŐ

Óriási botrány Klapka György családjában, így viselkednek a gyerekei

A 2017-ben elhunyt üzletember négy gyermeke szóba sem áll egymással, csak veszekedni tudnak. Még az özvegyet sem keresik soha.
  • Szerző: ripost

Áldatlan állapotok uralkodnak Klapka György családjában. Az Aranyember 2017-es halála óta a család teljesen széthullott: négy gyermeke szóba sem áll egymással, és a gyászoló özvegyet is magára hagyták.

Klapka Marika, az üzletember özvegye nagyon szomorú, amiért így alakult a négy testvér sorsa. 

"Gyurka az álmát, hogy családi vállalkozás legyen a birodalmából, életében sajnos nem tudta megvalósítani. Halála után pedig szétesett minden, amit létrehozott.

A gyerekei veszekszenek a pénzen, azon kívül nem is beszélnek egymással sem, velem meg főleg nem.

Dennis az egyetlen, aki időnként felhív" – mondta el a Blikknek az asszony.

Annál is inkább fáj ez neki, mivel gyermekkora óta ő nevelte a két kisebbik gyereket, Dennist és Sandyt, akik anyjuknak tartották őt. A gyerekek azonban a temetőbe sem látogatnak ki soha.

"Kéthetente megyek a temetőbe, friss virágot viszek, lemosom Gyurka sírját. A gyerekei közül egyik sem jár ki hozzá. Én egy idő után az üzletbe sem mentem, mert éreztem, nem látnak szívesen. Amikor a céget irányítani már nem tudták, eladták az egészet. Klapka sejtette, hogy így lesz. Nagy bánata volt idős napjaira, hogy neki kell hatkor kelni, mindennap bemenni az üzletbe, mert nincsen egy gyereke sem, aki megbízhatóan továbbvigye imádott birodalmát" – fogalmazott az özvegy.

És ezeket olvastad már?