LELKIZŐ

Összevitatkozott Caramel és a felesége, elmaradt a koncert

Az énekes és kedvese, Szilvi kicsit összekülönböztek egy élő videó miatt, amiről Szilvi a rajongóknak is beszámolt.
  • Szerző: ripost

Férjével való konfliktusáról vallott Caramel felesége. Szilágyi Szilvi a napokban azt ígérte a rajongóknak, hogy élő videóban egy kis minikoncerttel jelentkezik majd be Caramellel.

Ám a keddi esemény elmaradt, mert az énekesnek nem volt megfelelő technikai háttere hozzá, anélkül pedig nem akart énekelni. Szilvi ezért összeveszett a férjével, amit az élő videójában árult el a rajongóknak.

Fotó: Ripost/ Keller Mátyás

„Van egy rossz hírem, és hazudni sem akarok. Az az igazság, hogy nincs kedve megcsinálni a live-ot. Nem tudta beszerezni az alapokat, és anélkül nem hajlandó énekelni. Kérdeztétek tegnap, hogy szoktunk-e vitatkozni... Hát, ma vitatkoztam vele emiatt. Megkértem, hogy csináljuk akkor acapellában, mert nektek úgy is jó, de nem hajlandó énekelni” – fogalmazott Szilvi, aki azt is elárulta, hogy meglepte a férje viselkedése.

„Csalódás ez nekem, én is csalódtam most egy picit, mert megkértem, hogy engedje el ezeket a dolgokat, de nem hajlandó és makacs, szóval ne haragudjatok. Ő is ember, ha valamit a fejébe vesz, abból nem enged” – árulta el az énekes kedvese.

És ezeket olvastad már?