LELKIZŐ

Őszintén vallott Liptai Claudia: a nélkülözés sok mindenre megtanítja az embert

Megint új vizekre evez Liptai Claudia, aki ennek apropóján mesélt az útkereséseiről, régi és új társakról, pénzről és hivatásról.
  • Szerző: Ripost

Büszkén jelentette be Liptai Claudia nemrégiben, hogy Pataki Ádámmal együtt új cukrászdát nyitnak. Most a BEST magazinnak adott interjúban arról is mesélt, hogy éppen ennek kapcsán talált egy új hobbit, ami a cukrászathoz hasonlóan felkeltette az érdeklődését.

Fotó: Ripost

„Talán már több is nekem, mint hobbi. Ez mostanában derült ki, amikor már nem titok az, hogy Ádámmal egy új közös dologba vágunk bele, és az új Pataki Cuki teljes berendezése az én feladatom. Elképesztően élvezetes feladat, nem is gondoltam volna! Tervezem is, hogy beiratkozom egy olyan iskolába, ahol ezt a tudást igaziból elsajátíthatom.”

A színésznő-műsorvezető beszélt arról is, milyen nehéz volt meghoznia azt a döntést, hogy távozik a TV2-től és szabadúszóként folytatja tovább. Mint mondta, sokáig győzött a racionalitás, de az érzelmek folyamatosan dúltak benne.

„Egész életemben arra vágytam, hogy szerető családom legyen, olyan, ami a klasszikus lánymesékbe illik. Nekem ezt mostanra adta meg az élet. Marci egy valódi ajándék, nem szerettem volna állandó kompromisszumban élni, hogy munka vagy gyerek. Ha az ember egy állandó szerződésben tartozik valahová, akkor nem nagyon ugrálhat, ha hívják, menni kell” – vallotta be, majd hozzátette, ha csak egy kívánsága lehetett volna, akkor a szabadságot kérte volna attól a bizonyos aranyhaltól.

Azt is elárulta, régóta dédelgetett álma volt egy saját vállalkozás, de egyedül sosem mert belevágni. Férje, Pataki Ádám viszont nagyon segíti, motiválja.

A színésznő bevallotta, sok mindent megtanult abból, hogy nélkülöznie kellett.

„Nem felejtem el sosem, honnan jöttem, milyen nehéz időszakok is voltak az életünkben. Nem szórom két kézzel a pénzt, a mai napig megnézem, mire és mennyit költök” – mondta, és hozzátette, a pénz beosztását igyekszik Pankának is megtanítani.

Azt is elárulta, milyen viszonyban van a volt és jelenlegi férje.

„Megható amilyen jó viszonyban vannak egymással Ádám és Panka apukája, Gesztesi Károly. Ez is nagy szerencse, és igazi ajándéknak élem meg. Ha valaki megtalálja az őszinte boldogságot és szerelmet, azt valahogy tiszteletben tartják az emberek. Nem kell túlmagyarázni, azt érezi és látni lehet. Én nagyon sokat vártam erre, nagyon vigyázok rá, és ugyanezt tapasztalom Ádám oldaláról is, ami nagyon jó érzés” – mondta boldogan Claudia, aki elárulta, egyáltalán nem nehéz férje mellett nőnek és anyukának lenni, hiszen Ádám igazi családfő. Nem hasonlítgatja egymáshoz a kapcsolatait – ahogy magyarázta, ez nem is lenne illő.

Egy biztos, életemben először valóban úgy élhetek, ahogy mindig is szerettem volna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?