LELKIZŐ

Pásztor Erzsi őszintén félti Csürös Karolát

Sokak első kérdése az volt: mi lesz most Csûrös Karolával, akivel 53 éven át éltek szerelemben?
  • Szerző: Buster

Évek óta suttogták, hogy a legendás Szomszédok atyja súlyos betegséggel küzd, de ő rendre rácáfolt a pletykákra, hiszen, ha nem is sűrűn, de megjelent a teleregényhez fűződő eseményeken. Horváth Ádám utoljára a Mentő palotában vett részt egy a sorozat tiszteletére rendezett táblaavatáson, ahol örömmel fogadta a sajtó érdeklődését. Ezért is hihetetlen, hogy nincs többé.

Felesége, Csűrös Karola a gyászhír bejelentése óta elérhetetlen, de kollégája és barátnője, Pásztor Erzsi tudott néhány szót váltani vele még szerda este. Azóta ugrásra készen várja, hogy bármiben segítse az egyedül maradt színésznőt.

"Felfoghatatlan veszteség ez Karolának, hiszen Ádám volt az ő mindene és fordítva. Ötvenhárom évig éltek szerelemben, gyakorlatilag olyanok voltak ők, mit a borsó meg a héja.

Neki most a levegővétel is nehéz és bevallom, én sem tudtam őt megvigasztalni.

Csak annyit mondhattam neki, hogy engem bármikor hívhat, ha szüksége van rám, de éreztem, hogy ez most nem elég… Nagyon aggódom érte, hiszen ő is nyolcvankét éves és mostanában sokat kínlódott a lábával” ,

- mondta lapunknak a Szomszédok Janka nénijeként országos ismertséget szerzett színésznő, aki végig kísérte Ádám utolsó, gyötrelmekkel teli évét. A %% napilap pénteki számában erről is mesél a színésznő.

És ezeket olvastad már?