LELKIZŐ

Kellemetlen és sértő: szörnyű, mit terjesztettek Pásztor Erzsiről

A Kossuth-díjas színésznő sikerdarabját nem tűzik többet műsorra, ráadásul decemberben csúnya pletyka áldozata lett.
  • Szerző: ripost

Négy év után elbúcsúzik a sikerdarabjától a Karinthy Színház: az új vezetőség úgy döntött, nem tűzik többet műsorra a Nercbanda című darabot. Ebben szerepelt Pásztor Erzsi is, a színésznő pedig nagyon szomorú, hogy már a január 27-i, utolsó előadást is lemondta a színház, technikai okokra hivatkozva.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Magasak a jogdíjai ez igaz, de a drága néhai Karinthy Marci azt mondta, havi egy előadást játszunk belőle, hiszen állandóan telt ház előtt léptünk fel. Most az új vezetés megszakítja ezt a négy éves sikerszériát, ami rendkívül rosszul érint, mert a szívem csücske volt ez az előadás” – mondta el a Borsnak a színésznő, akit az is bánt, hogy a decemberi előadást más, számára igen kellemetlen és sértő okokra hivatkozva mondták le.

„Az egyik nagyon kedves tanárnő ismerősöm szeretett volna jegyet a decemberi előadásra, ám valaki a színházban azt mondta neki, hogy beteg lettem és azért mondták le az előadást. Nagyon dühös lettem, mert az ilyen állításokkal nem szabad játszani” – fogalmazott Pásztor Erzsi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?