LELKIZŐ

Pataky Attila: Azt éreztem, elég volt, inkább legyen vége!

Úgy érezte, a fájdalmát csak a halál oldhatja fel, de neje nem engedte el a kezét Pataky Attilának.
  • Szerző: Ripost

Pataky Attila amikor szeptemberben elkapta a vírust és kórházba került, annyira rosszul volt, hogy elérkezett az a pillanat, amikor azt érezte: inkább meghal, de nem szenved tovább.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Amikor bekerültem a kórházba, akkor a második-harmadik nap volt egy holtpont” – emlékezett vissza a Blikknek az énekes. „Abban a két napban annyi fájdalom, szorongás és félelem volt bennem, hogy azt éreztem, elég volt, inkább legyen vége! De a feleségem nem engedett. Azt mondta, nem mehetsz sehova, én fogom a kezed” – sóhajtott Pataky, aki végül négy-öt nap után kezdett jobban lenni.

„A város beszűrődő zaja is az életet jelentette, és azt, hogy én innen szeretnék visszamenni oda, az életbe. Meg kellett élnem ezt a vírus rock and rollt, de Isten és az Edda-tábor segítségével kijöttem belőle” – tette hozzá Pataky Attila, aki végül nyolc nap után a saját felelősségére hagyta el a kórházat. Az énekes ugyan ősszel került kórházba a koronavírus miatt, lehet, hogy ha nem kell kötelezően megállnia tavasszal, még nagyobb baj történhetett volna. Pataky ugyanis 47 éve alig pihent, pedig az orvosai régóta könyörögtek neki egy hosszabb pihenőért.

„Dokijaim jó ideje javasolgatták, hogy jó lenne a szívem miatt egy kicsit megállni” – nevetett Pataky, aki erre így rákényszerült.

És ezeket olvastad már?