LELKIZŐ

Pécsi Ildikó egy hétre kórházba megy, vizsgálatok sora vár rá

Bár Pécsi Ildikó először elutasította a kórházi kezelést, azóta belátta, hogy valóban szüksége van orvosi kivizsgálásra. A Ripost megtudta, hogy a gyászoló színésznő az egész jövő hetet egy klinikán tölti majd, hogy egy kicsit megerősödjön. Erre szüksége is lesz, hiszen hamarosan élete talán legnagyobb próbatétele vár rá: búcsút kell vennie imádott férjétől.
  • Szerző: Doris

Férje július 12-i halála óta egyetlen percre nem hagyták magára segítői Pécsi Ildikót. A család közeli barátja és egy hölgy felváltva vigyáznak rá, hamarosan pedig érkezik egy szociális munkás, aki állandóan felügyel majd a nyolcvanéves színésznőre. Ildikó kedélyállapota roppant hullámzó a tragédia óta: egyik pillanatban még lelkesen sztorizgat, a másikban már zokogva omlik össze.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Súlyok László

Ez persze érthető, hiszen az olimpiai bajnok focista 51 éven át volt hű társa, regénybe illő szerelem volt az övék.

Ildikónak ráadásul az egészségével is gondok vannak, köztudott, hogy évek óta cukorbeteg. Eddig az orvosok szinte egymásnak adták a kilincset a gödöllői házban, mígnem a barátoknak eszébe jutott: a színésznőnek be kéne feküdnie egy kórházba. Bár Ildikó először élből elutasította az ötletet, azóta átgondolta a dolgot és döntött.

Fotó: Bors

A jövő hetet egy klinikán tölti, hogy egy kicsit megerősödjön.

„Ha minden jól megy, július utolsó hetét egy klinikán, szakszerű orvosi felügyelet alatt tölti Ildikó. El sem tudom mondani, mennyire felnézek rá, mert egy roppant erős asszony, de most mégis össze kell szednie magát, ami érthető, hiszen pokolian nehéz időszakon megy keresztül. Teljes körű kivizsgáláson vesz majd részt. Persze mindenki igyekszik tartani benne a lelket, de beláttuk, hogy jót tenne neki az orvosi felügyelet” – nyilatkozta a -nak a jótevő, aki mindennap beszél a színésznővel és fogadott édesanyjaként tekint rá.

Ildikónak valóban szüksége lesz minden erejére, hiszen augusztus 6-án élete talán legnagyobb próbatétele vár rá: végső búcsút kell vennie Drágajó Lajosától a máriabesnyői temetőben. Arról már a is beszámolt, hogy a kiváló labdarúgót egy focilabda alakú urnában temetik majd, a szertartás pedig zárt körű lesz, hogy ne láthassa ország-világ Pécsi Ildikó mérhetetlen fájdalmát.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?