LELKIZŐ

Pintér Tibor őszintén vallott a szakítás okairól

A színész nem áll készen a házasságra és a gyermekvállalásra, és ideje sem volt szerelmére.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas szerelemnek indult Pintér Tibor és Ács Beatrix kapcsolata, de a pár néhány nappal ezelőtt úgy döntött, különválnak útjaik. A színész a Blikknek nyilatkozott a szakítás okairól és arról, milyen a viszonya exkedvesével. Elmondta, csalódott, amiért ez a kapcsolata is kudarccal végződött, de elismerte, hogy jelenlegi, feszített életvitele mellett nem fér bele egy szerelem az életébe. 

Szokták mondani, hogy lakva ismeri meg az ember a másikat, és nálunk is ekkor derült ki, hogy nem vagyunk egymáshoz valók.

 

Pintér Tibor szerint az éjszakába nyúló munkák, és a lovasszínházzal járó kötöttségek lehetetlenné tették, hogy otthon, társként is a maximumot nyújtsa.

"Tudtam, hogy ő szeretne férjhez menni, gyereket szülni, de ezt én jelen pillanatban nem tudtam neki garantálni. Igaz, ezt legalább őszintén elmondtam neki, ellentétben a korábbi esetekkel, amikor néha hajlamos voltam áltatni a nőket. 

Õ eleinte azt mondta, megpróbálja, de mivel nem tudtam boldoggá tenni, a távozás mellett döntött

- árulta el a színész a Blikknek. 

Pintér szerint az elmúlt két éve, a válása, a lábtörése és a szakítása nem lehet véletlen, talán így kapja vissza a sorstól azt, hogy korábban helytelenül viselkedett. 

Új kapcsolatra egyelőre nem érzi késznek magát, ezért, bár sok nő veszi körül, most az egyedüllétet választotta.

És ezeket olvastad már?