LELKIZŐ

Riasztó fotók bizonyítják: Britney Spears borzasztó mentális állapotban van

Egyre jobban aggódnak a rajongók Britney Spearsért, aki rendületlenül próbálja bebizonyítani az Instagramon, hogy minden tökéletesen rendben van vele. A tekintetéből azonban tisztán látszik, hogy egyre rosszabb mentális állapotban van, hiába vonult be tavaly  áprilisban a pszichiátriára.
  • Szerző: Doris

Bár rajongók tízezrei szurkolnak neki, egyre nagyobb a baj Britney Spearsszel. A 38 éves énekesnő ügyvédje, Sam Ingham néhány hete konkrétan azt mondta, Britney elméje olyan, mintha valójában kómában lenne.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Bár fizikailag teljesen jól van, semmilyen jogi procedúrát nem képes végigcsinálni. Nemrég egyszerűen képtelen volt aláírni egy fontos nyilatkozatot, annak ellenére, hogy az mérföldkőnek számított volna az apjával való harcban. Tudni kell ugyanis, hogy zsarnok apja, Jamie évek óta sakkban tartja őt, még a vagyonáról is ő rendelkezik.

De mikor is kezdődtek a gondok?

Fotó: Northfoto

Nos, a világsztár 2007-ben kezdett el zavartan viselkedni, amikor elvált Kevin Federline-tól. Több alkalommal nyilvános helyen omlott össze, az egyik legemlékezetesebb kirohanása, amikor leborotválta a haját és esernyővel esett neki egy lesifotós autójának. Botrányos viselkedése miatt el is veszítette két fia, Sean Preston és Jayden James felügyeleti jogát, egy évvel később, 2008-ban pedig gondnokság alá helyezték.

Ekkor pecsételődött meg a sorsa. Gyámja ugyanis nem más lett, mint irányításmániás apja, Jamie. Bár Britney szabályosan retteg attól, hogy újra színpadra lépjen, az apja ragaszkodik hozzá, hogy amint lehet, újra koncertezzen. Ráadásul Jamie hiába viselkedik úgy, mint egy igazi zsarnok, Brit lelkileg függ tőle. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az énekesnő tavaly áprilisban önként vonult be a pszichiátriára, mert az apja súlyos betegsége miatt összeomlott.

Britney azóta folyamatosan azt próbálja bebizonyítani a közösségi médiában, hogy teljesen jól van, sokat sportol és kiegyensúlyozott, a szelfijei és a furcsa táncos videói azonban másról árulkodnak. Zavarodott tekintete és furcsa bejegyzései arra utalnak, hogy nagyon nincs jól. A rajongók csak azt nem értik, hogy vőlegénye, Sam Asghari miért nem lép közbe, és miért nem segít az énekesnőn.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?