LELKIZŐ

Roger Moore magyar hangja: Láng József beoltatja magát a koronavírus ellen

A népszerű színész és felesége teljesen bezárkózott az utóbbi hónapokban: fiuk és unokáik segítenek nekik.
  • Szerző: e.j.

Alig várja, hogy megkaphassa a koronavírus elleni vakcinát Láng József. A Jászai Mari-díjas színész hosszú hónapok óta ki se mozdul a feleségével, Zsuzsa asszonnyal a házukból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„A nejemmel igyekszünk betartani a szabályokat: be vagyunk zárkózva, alig megyünk utcára. A fiam és a két unokám szoktak bevásárolni nekünk. Ők óriási segítség számunkra, ráadásul itt laknak mellettünk, így könnyebb tartani a kapcsolatot ezekben az időkben. Mindenképpen szeretnénk beoltatni magunkat, ez természetes! Ha ránk kerül a sor, akkor élünk a lehetőséggel” – mondta el a Metropolnak Láng József.

A népszerű színész a megszaporodott szabadidejében régi hobbijának, az órajavításnak hódol, emellett rengeteget olvas könyveket, újságokat, televíziót néz, vagy az interneten böngészi az új híreket.

„A férjem a modern technikában is naprakész, legyen szó mobiltelefonról, tabletről vagy tévéről. Megszállottja a Facebooknak és a különböző internetes programoknak, mindenről tájékozódik. Ha pedig elront valamit, akkor az unokánk átjön és segít” – árulta el a sztár felesége, Zsuzsa asszony.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?