LELKIZŐ

Szívszorító, Rubint Réka megtörte a csendet édesanyja temetése után

Hétfő délután egy szakasz végleg lezárult Rubint Réka életében.
  • Szerző: Doris

Ahogy arról a is beszámolt, hétfő délután szűk körben végső búcsút vettek Rubint Réka március 20-án elhunyt édesanyjától, Zsuzsa asszonytól. A szertartásra Kazincbarcikán került sor.

Szívszorító, Rubint Réka megtörte a csendet édesanyja temetése után

Fotó: Ripost

Réka nemrég a Facebookon búcsúzott el végleg imádott anyukájától, aki a karjai közt hunyt el egy boldog családi látogatást követően.

Tíz nappal ezelőtt, 2021. március 20-án a karjaimban elhunyt az Èdesanyàm. “Tragikus hirtelenséggel “ – fogalmazódik meg bennünk! Majd miközben darabjaira hullik a szívünk, jön a következő kérdés: Miért így? Ez a kérdés foglalkoztat engem is napok óta, de felidézve az elmúlt éveket , hónapokat és napokat ... szép lassan megérkeznek a válaszok, ami mára már békét és megnyugvást hozott a lelkemben. Azt mondják , hogy Édesanya és gyermeke közt a lelki köldökzsinór soha el nem szakad . Ezt érzem én is ... egyedül az vigasztal, hogy úgy mehettél tovább, amilyen Te magad is voltál ... szépen. Nem kínok közt, betegen egy rideg kórházban, hanem a szeretteid energiájának óvó biztonságában...„

- írta a közösségi oldalon a gyászoló Rubint Réka, aki néhány képet is közzétett a temetésről.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?