LELKIZŐ

„Látszott, hogy őt már várják odaát” – Édesanyja elvesztéséről beszélt Rubint Réka

10 hónappal ezelőtt veszítette el édesanyját Rubint Réka. Az idős asszony a Schobert-család háza előtt, lánya karjai között hunyt el.
  • Szerző: szbd

Rubint Réka a vasárnap este adásba kerülő Frizbi felvételén idézte fel élete egyik legfájdalmasabb pillanatát, és az azt követő néhány óra megrázó eseményeit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rubint Réka 10 hónapja vesztette el az édesanyját

Rubint Réka 10 hónapja vesztette el az édesanyját (Fotó: Ripost)

„Anyukám egy rosszullét után annyit mondott, hogy már jól van, és mehetünk. A fiam, Norbika előreszaladt, hogy kinyissa a kocsiajtót, én pedig Norbival anyut támogattam a hóna alá nyúlva. Ahogy az autó mellé értünk, kicsúszott a kezünkből és meghalt. Még láttam a szemében, hogy búcsúzik, és még el tudtam neki mondani, hogy a világ legjobb édesanyja volt, megköszöntem neki mindent, de látszott, hogy őt már várják odaát…” – mesélte Hajdú Péternek Réka a néma csendben, ami a LifeTV stúdiójára ereszkedett a történet hallatán.

„A mentők egy órán keresztül próbálták újraéleszteni. Akkor kapcsolták le a gépeket, amikor már tudták, hogy a sejtek is meghaltak, és semmi esély. Abban a pillanatban szakadni kezdett a hó, pedig március huszadika volt. Behúztuk a testét egy szőnyegen a garázsba, és akkor ott volt nagyjából két órám, amíg ott volt. Odaültem mellé, és elköszöntem tőle” – emlékezett vissza Réka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?