LELKIZŐ

„Darabjaira hullott a szívem” – könnyeivel küzdött a videójában Rubint Réka

Rubint Réka a Facebook-oldalán egy videóban jelentkezett be, hogy megköszönje a sok támogatást, amit a rajongóitól kapott.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Rubint Réka édesanyja március 20-án, egy boldog családi látogatás után lett rosszul. Bár a család, és a percek alatt kiérkező mentők mindent megtettek, sajnos már nem tudtak segíteni a 72 éves asszonyon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Réka most a Facebook-oldalán jelentkezett be, ahol videóban köszönte meg mindenkinek a támogatást, azonban pár szomorú részletre is kitért.

Rubint Réka gyász

Rubint Réka sporttal dolgozza fel a gyászt

„Darabjaira hullott a szívem, de az életnek mennie kell tovább. Bármennyire is fontos számomra a család, és fontos édesapám és édesanyám, sajnos egy ilyen tragédia után válik felnőtté az ember. Meg kellett tanulnom együtt élni ezzel a gondolattal. Bármennyire is fáj, és hiányzik az anyukám, ezzel az érzéssel meg kell birkóznom, hiszen itt vannak a gyermekeim, a családom, mennem kell tovább. Úgy érzem, napról napra erősebb vagyok„ – kezdte videójában Réka, majd hozzátette: hétfőn újult erővel visszatér, és újra elkezdődnek az online edzései.

Emellett azonban azt is megemlítette, hogy a koronavírus-járványra való tekintettel elmarad a tavaszi Alakreform tábora, hiszen senki egészségét nem szeretnék kockáztatni. Ám sajnos továbbra is vannak olyan rosszindulatú emberek, akik minősíthetetlen kommenteket és üzeneteket írnak a családnak. Rékát azzal gyanúsították meg, hogy édesanyja temetése után már valamelyik tengerparton pihen és bulizik.

”A szégyen az, hogy ilyen kommenteket és üzeneteket írnak azok az embereknek, akiknek gőzük sincs, hogy mi is történik valójában„ – fűzte hozzá.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?