LELKIZŐ

Schobert Norbi: Nem sokon múlott az életem

Először szólalt meg Schobert Norbert, miután csütörtökön reggel mentőhelikopterrel szállították kórházba. Az üzletember sztrókot kapott, életmentő műtéten esett át.
  • Szerző: szbd

Schobert Norbira a szomszédja talált rá a házuk előtt, majd Rékával együtt értesítették a mentőket. Mint kiderült, az üzletember sztrókot kapott, de a gyors segítségnek köszönhetően nem történt tragédia. Norbit kétszer is megműtötték, és szerencsére semmilyen károsodása nem maradt. Most arról beszélt a Blikknek, mire emlékszik a csütörtök reggelből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Schobert Norbinak csökkentenie kell a stresszt az életében

Schobert Norbinak csökkentenie kell a stresszt az életében (Fotó: Ripost)

„Öt órát aludtam, mert tényleg nagyon sokat dolgoztam az elmúlt három-négy hónapban. Minden reggel szoktam futni, általában bent a gépen, de aznap olyan szép reggel volt, hogy kimentem az erdőbe a kutyával. Visszaértem, befordultam a ház elé, lelassítottam, odaértem a kapuhoz, és akkor ott, egyik pillanatról a másikra „elhagyott a jobb oldalam” – fogalmazott Norbi, aki arra is emlékszik, hogy a kutyája végig mellette maradt, és arra is, hogy Réka beszélt hozzá. „Csak nem tudtam válaszolni. Az kemény volt” – tette hozzá az üzletember, aki visszagondolva már tudja, hogy a szervezete előre jelezte a bajt.

„Reggel kifejezetten fáradtnak éreztem magam, így utólag már tudom, hogy ha az ember ennyire fáradt, nem kell elmenni futni. Ötvenévesen hiába érzem magam huszonötnek, nem vagyok az. Lehet, kevesebbet kell edzeni” – mondta el a fitneszguru, akinek egyelőre még kórházban kell maradnia, de már most azon gondolkozik, hogyan szervezze át az életét, hogy kevesebb stressz érje. Emellett pedig a munkából is vissza kell vennie, ami talán a legnehezebb feladat neki, hiszen olyankor embereknek segít egészségesebben, boldogabban élni. De még a saját egészsége árán is?

„Valóban nem sokon múlott az életem, vagy hogy nem lett maradandó károsodásom. Az volt a szerencsém, hogy nem tíz perccel korábban ért a baj, amikor még az erdőben futottam, vagy hogy két órán belül megműtöttek az Amerikai úti idegsebészeten. Ha ez kitolódik három órára, akkor most nem beszélgetnénk. Akkor nem lehetett volna a dolgokat visszafordítani” – fogalmazott Norbi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?