LELKIZŐ

Meglepő fordulat a Séfek Séfe konyhájában: A versenyző is ledöbbent

A Séfek Séfe keddi adásában olyasmi történt, ami ritka, mint a fehér holló. A séfek nem szoktak így reagálni a könnyekre.
címkék:
  • Szerző: Buster

Különös fordulatot tartogatott a Séfek Séfe keddi adása. Az ugyan nem ritka, hogy egy versenyző összeomlik a konyhában, mert rájön, hogy az idő szűke miatt nem tudja mindazt elkészíteni, amit eltervezett, de Németh Edina esetében másról volt szó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A kétgyermekes édesanya azért jelentkezett a TV2 műsorába, mert volt férjének akarta bebizonyítani, hogy ő is ér valamit a konyhában. Gyermekei apja ugyanis szakács volt és soha nem engedte Edinának, hogy a konyha közelébe menjen. A kétgyermekes anyuka össze is omlott a teher alatt és végül nem sikerült az étele. Egyetlen kést sem kapott a séfektől, de az értékelésnél észrevették, hogy Edina nincs jó lelkiállapotban. Miután meghallgatták a történetét, úgy döntöttek, hogy adnak neki még egy esélyt.

A versenyző végül a szerdai adásban újra lehetősséghez jut és egy új étellel, lelkileg megerősödve áll majd neki a főzésnek. „Biztos vagyok benne, hogy minden egyes leküzdött akadály után erősebbek leszünk. Nem kell szégyenkeznem semmi miatt és bárhogy alakul is ez a nap, azután sem fogok. A séfek bennem az embert is látták, hogy a szívem mélyén mennyire szeretném ezt az egészet” – mondta a Séfek Séfe kamerájának Edina.

Fotó: TV2

Hogy végül tud-e élni Edina a második eséllyel, az kiderül szerda este 20:40-től a TV2 képernyőjén.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?