LELKIZŐ

Semmire sem vagytok tekintettel: beindult a harc Berki Mazsi babasétája miatt

Kiakadtak a kommentelők egy ártatlannak tűnő poszt miatt.
  • Szerző: Ripost

Még világra sem jött Berki Krisztián és Mazsi első közös gyermeke, de már a figyelem középpontjába került, és megosztotta mind a pár rajongóit, mind a közszereplőket. És bár a kis Emma Katerina már több mint két hete világra jött, még mindig tart az adok-kapok Berkiék közösségi oldalain, a kommentszekcióban.

Mazsi egy esti babasétáról osztott meg Insta-fotót, ám az ártalmatlannak tűnő felvétel kapcsán is elszabadultak az indulatok.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

– Egyhetes babát nem ajánlatos kivinni télen. Nincs szmog Pesten? – tette fel a kérdést egy kommentelő, arra azonban aligha számított, ezzel mekkora hozzászólás-cunamit indít el.

– Itt Debrecen környékén még ősz van. Vagy már ebben is le vagyunk maradva? – tette fel a kérdést valaki cinikusan.

– 11.04-én született meg a baba. Nem egyhetes – javította ki egy másik netező.

– Engedje már meg, hogy kivigye a levegőre a saját gyermekét, akárkiről is van szó – kelt Mazsi védelmére valaki.

Volt egyébként olyan is, aki megjegyezte: pont az újdonsült anyuka számolt be arról egy korábbi Insta-sztoriban, hogy direkt kikérte a védőnő véleményét a baba sétáltatásáról, míg más anyuka a saját tapasztalataival erősítette meg: nincs semmi baj egy kis sétával. És persze olyan is akadt, aki az ellen emelt fel szót, hogy mennyien belekötnek Mazsiékba.

– Hihetetlen, hogy mindenbe beleköttök, nektek nem mindegy, mikor viszi ki? Ő dolga, amúgy meg szerintem nem kéne bántani, mert most nem tesz neki jót, hogy a sok buta ember idegesítse. Nyugodtnak kell maradjon a baba miatt, de ti még erre sem vagytok tekintettel.

(via)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?