LELKIZŐ

Sokkoló dolog derült ki Szilágyi István gyilkos fiáról

Megszólalt a rendőr, aki élesen emlékszik minden mozzanatra arról a szörnyű vasárnapról.
  • Szerző: Doris

Gál Sándor rendőr alezredes hosszú évek óta nagy rajongója volt Szilágyi Istvánnak, imádta a filmjeit. Éppen ezért nagyon megrendült, amikor azon a bizonyos május 3-i vasárnapon csörgött a telefonja, és egy hang közölte: egy családi drámához kell kivonulnia a XVII. kerületbe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Sándor útközben tudta meg, hogy a családi dráma főszereplője Szilágyi István, aki súlyos, életveszélyes állapotban van. A tapasztalt zsarut már a ház lehangoló, lakhatatlan állapota megrázta, nem beszélve arról, amikor meglátta, milyen állapotban van a kedvenc színésze.

„Az arca, a felismerhetetlenségig összevert, csupa vér, a fia közben ott ült az ágy szélén, nézett maga elé, érthetetlen szavakat motyogott, és én azt gondoltam, ez rendőri pályafutásom egyik legborzalmasabb élménye” – kezdte a Story magazinnak Gál, aki azt is elárulta: a gyilkos fiú még 49 éves korában is rendszeresen a szüleivel aludt.

Az apja és az anyja között az ágyban.

A rendőr azt is elárulta, hogy hiába hallgatták ki Pétert, a férfi nem tett vallomást. Az elmúlt hónapok vizsgálatai viszont kimutatták, hogy teljesen beszámítható volt a gyilkosság idejében, ezért hamarosan átszállítják egy börtönbe, ahol csak egy rab lesz a sok közül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?