LELKIZŐ

Stohl a régi: Ha csak egy szabadnapom van, az nem a családé

Van egy kiirthatatlan szenvedélye, ami minden felülír. Na vajon mi az?
  • Szerző: K.R.

A népszerű színész, aki korábban az RTL Klubon műsorvezetőként is komoly sikerekeket ért el, rengeteget dolgozik a börtönből való szabadulása óta. Talán túlontúl sokat is, amit ő is érez, ám mégsem tud leállni. A HOT magazinnak egy játszóház megnyitóján beszélt erről, ahol kedvese Ancsika, valamint két kisebb gyermekük Franciska és Andriska is ott volt. Stohl így kezdte az interjút:

Én egy furcsa pali vagyok. Nagyon helyes csávó, nagyon szórakoztató fiú vagyok kívülről.

De a mindennapokban az van, hogy néha csak jólesik leülni a kanapéra, és bámulni a tévét. És akkor szegény páromnak vagy szegény gyerekeknek ez jut Stohl Andrásból, és nem egy hiperaktív ventilátor." 

Stohl korábban is mindig 1000 fokon izzott, ha munkáról volt szó. Mindig is színházi, filmes, televíziós és szinkronmunkákkal volt tele a naptárja, és ez börtönhónapok után sem változott. Ezúttal azt is elárulta, hogy túlságosan önzetlen, és senkinek sem tud nemet mondani. Viszont kifejezetten önző is, már ha kedvenc hobbijáról, a vadászatról van szó.

Ha ki akarok menni vadászni, de egy hónapban huszonkilencet játszom, és csak egy szabad estém van, akkor a harmincadik estén elmegyek vadászni, és nem a családommal maradok otthon. Ez egy rettenetes tulajdonság, de közben szükségem van erre, élni szeretnék. Nyilván nem szimpatikus, amit most mondok, de ez van.

- ezt már az Éva magazinban nyilatkozta Buci nemrég.

2002-ben éppen egy ilyen vadászatról hazatérve érte súlyos baleset. 8 évvel később pedig egy átmulatott éjszaka után részegen karambolozott, ami miatt a bíróság 10 hónap börtönbüntetésre ítélte. Ebből aztán végül 5 hónapot kellett letöltenie, mert magaviselete mindvégig jó volt a börtönben.

A színész egyébként idén nyáron is végig forgat, egy új RTL-es sorozat főszereplője lesz. Talán ez a sorozat lesz az Õ nagy visszatérése a képernyőkre?

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?