LELKIZŐ

Súlyos döntést hozott vaksága miatt Agárdi Szilvia

Agárdi Szilvia könnyíthetne az életén, de a felelősségtudata sokkal nagyobbnak bizonyult.
  • Szerző: Angie

Agárdi Szilvia nemrég teljesen megvakult, így mindent újra kell tanulnia. A közlekedés, de az otthoni feladatok is nagy kihívást jelentenek számára, ezért hamarosan egy közlekedési tréningen vesz részt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekesnő bátran viseli a sorsát (Fotó: YouTube)

Ahogy Szilvi mondja, „vakosan” is meg kell tanulnia utazni a buszon és a teljes sötétségben is képesnek kell lennie eljutni bárhová.

Ebben nagy segítségére lenne egy vakvezető kutya, ám az énekesnő a 7-nek elmondta, kevés az esély arra, hogy legyen mellette egy négylábú barát.

„Megfordult a fejemben, hogy legyen vakvezető kutyám, csak az a baj, hogy sokat utazom vidékre fellépni, és nem tenném ki ilyen hosszú utaknak. Nagy segítség lenne, de közben óriási felelősség is. Ha hosszabb útra indulok, nem hagyhatom otthon, mert egy vakvezető kutyának állandóan munkában kell lennie. Muszáj dolgoznia, különben elfelejti a vezényszavakat és ellustul. Persze nem zárkózom el előle, csak még korainak tartom. Nem kizárt, hogy később szeretnék egy kutyatársat, de ez még a jövő zenéje” – mondta az énekesnő.

Ha a teljes interjút szeretnéd elolvasni, megteheted a ma megjelent 7-ben! Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?