LELKIZŐ

Durva szakítás: Szabó Győző kedvese idegen férfivel hentergett a közös ágyban

Balhét csaphatott, akár bunyót is kezdeményezhetett volna, de Szabó Győző meglepően higgadtan állt a helyzethez, inkább reggelit készített a csalfa párnak.
  • Szerző: ripost

Csúnya átverés áldozata lett Szabó Győző. A színész azt hitte, boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban él, ám egyik este arra ért haza, hogy a kedvesével közös ágyukban a párja egy idegen férfivel hentereg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szabó Győző

Szabó Győzőt csúnyán átejtették (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

A színész ekkor még csak a húszas évei elején járt, ám ahelyett, hogy balhét csapott volna, tudomásul vette a helyzetet, és megágyazott magának a másik szobában – írja a Blikk.

Másnap reggel pedig – döbbenetesen higgadt módon – reggelit készített a csalfa kedvesének és annak szeretőjének.

„Én ébredtem másnap reggel előbb. A nagy asztalhoz tettem három széket, készítettem egy kiadós rántottát, majd megterítettem, és mondtam, 'Gyertek, kész a reggeli'. Se a csaj, se a csávó nem különösebben értette ezt a helyzetet.”

Győző ezután utcára került, civil kedvesével ugyanis a színész lazasága ellenére is szakítottak.

„Ez egy komoly kapcsolatom volt, 24-25 éves lehettem, és hosszú idő után ért véget. Sokáig éltünk együtt, és elég fájdalmas volt, hogy hirtelen elvesztettem a barátnőmet, ráadásul még utcára is kerültem, nem is volt hol laknom. Barátok segítettek albérletet keresni, de egy ideig náluk húztam meg magam” – emlékezett vissza a LifeTV-n adásba kerülő, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a színész.

Győző nem tagadja, hogy róla sem lehetne a hűség mintaszobrát faragni. Néhány éve, miután eljegyezte gyermekei anyját, Rezes Juditot, megcsalta a színésznőt.

Judit akkor meglehetősen bölcsen állt a helyzethez: a lebukás után néhány nappal úgy döntött, nem hagyja el a kedvesét, inkább megmenti a kapcsolatukat, ami sikerült; nemrégiben összeházasodtak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Íme a trükk: így nem reped ki a bejgli!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?