LELKIZŐ

Szakított Vajna Tímea és szerelme

Noha Andy Vajna iránt érzett szerelme talán soha nem múlik, úgy tűnt, Vajna Tímea mégis újra megtalálhatja a boldogságot új párja oldalán – egészen mostanáig.
  • Szerző: Ripost

Zoltán kezdetben csak védelmezőként, pártfogóként állt a gyászoló özvegy oldalán, ám egyre közelebb kerültek egymáshoz, és Vajna Timi végre újra elkezdhetett abban bízni, hogy vár még rá a szerelem. A kapcsolatnak azonban most vége!

Fotó: Tv2

Szakítottunk – közölte a Blikkel Vajna Timi, reagálva a szerelmi életéről szóló találgatásokra. Néhányan ugyanis tudni vélték, hogy már jó néhány hete vége a kapcsolatnak, hiszen Tímea közösségi oldalán korábban elárulta, hogy a Valentin-napot is egyedül töltötte, és közös fotók, videók sem készültek már párjával. Ugyanakkor sokan úgy gondolták, a látszat ellenére biztosabb a kapcsolatuk, mint valaha, hiszen nagy lépésre szánták el magukat: közös lakást kerestek Budán – így azt gondolták, Zoltán csak az ügyintézés miatt hagyta magára kedvesét Kaliforniában.

Zoli saját magának vásárolta a lakást, és a lakóparkba költözött. A hagyatéki tárgyalás már lezárult ugyan, ám az állampolgárság és a cégek irányítása miatt Amerikában kell maradnom„ – számolt be a közeljövőről Vajna Tímea, aki korábban arról beszélt, Andy Vajna után nehéz volt újra kitárnia a szívét egy férfi előtt.

Mindent megtettek a kapcsolatukért, még a hálaadást is közösen töltötték Amerikában, de végül külön folytatják. Timi talán még nem áll készen egy új kapcsolatra, nehezen dolgozza fel Andy elvesztését. Persze a szakítás is megviselte, sokat fogyott, de az Amerikában élő barátai tartják benne a lelket” – árulta el lapnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?