LELKIZŐ

Szívszorító bejegyzésben közölte a magyar énekesnő: mától megváltozik az élete

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Szandi életet adott az első gyermekének, Blankának. Az énekesnő lánya most kirepül a családi fészekből – messzire.
  • Szerző: ripost

Valóra vált Bogdán Blanka álma! Szandi lánya évek óta úgy tervezte, hogy a felsőfokú tanulmányainak megkezdése előtt külföldön, lehetőleg Amerikában szeretne tölteni egy évet, nyelvtanulás céljából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az elhatározását véghez is vitte, az énekesnő a közösségi oldalán jelentette be, hogy Blanka San Franciscóba utazott egy évre, ahol babysitterként dolgozik majd.

Szandi

Szandi lánya, Blanka külföldre költözik

„Elérkezett a nap, amit már annyira vártunk! Végre megvalósult Blanka álma! Tudtam, hogy a lányunk előtt nincs akadály. Kitartásának meg lett az eredménye és kijutott San Francisco-ba, ahol egy évig a Golden Gate híd mellett egy nagyon kedves családnál fog vigyázni két tündéri kislányra. Édes kicsi lányom! Tudom, hogy az élet rendje az, hogy a madárkák kirepülnek a családi fészekből. Érezd nagyon jól magad és élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodva térj majd vissza a hazádba! Nagyon büszkék vagyunk rád!” – írta az Instagram-oldalán megosztott videóhoz Szandi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?