LELKIZŐ

Megindító, így reagált Szebeni István az elhunyt 16 éves fiú tragédiájára

A műsorvezetőt mélyen megrázta, ami Gáborral történt.
  • Szerző: Doris

Az egész ország gyászolja azt a 16 éves vajai fiút, aki eltűnését követően önkezével vetett véget az életének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ahogy arról a is beszámolt, Gábor hétfőn elindult az iskolába, az oda tartó buszra azonban már nem szállt fel. Édesanyja fia kereséséről szóló posztja futótűzként terjedt a neten. Ebből derült ki, hogy Gábort osztálytársai cikizték, bántották.

„Volt olyan kijelentése is, hogy inkább a halál, mint az iskola, valószínűleg ez állhat az eltűnése hátterében” – írta az anyuka, aki a legutolsó percig bízott abban, hogy fia épségben előkerül. Sajnos nem így történt.

Gábor annyira nem látta a kiutat, hogy egyetlen megoldásra tudott csak gondolni: arra, hogy önkezével vet véget az életének.

A történtek a népszerű tévést, Szebeni Istvánt is mélyen megrázták. Egy érzelmes Facebook-bejegyzésben búcsúzott Gábortól.

Megindító, így reagált Szebeni István az elhunyt 16 éves fiú tragédiájára

Fotó: TV2

„Üres a széked. Örökre.

Nem tudom felfogni, hogy történhetett ez Veled. Addig gúnyoltak egy gimnazista fiút, amíg csak egy megoldást látott kiútnak.

Csendes fiú voltál, aki soha, senkinek sem ártott. A halált választottad, pedig Te csak élni akartál. Csak annyit kértél, hogy hagyjanak békén.

Örökre üres a széked. Azt, hogy mit érezhet édesanyád, el sem tudom képzelni. Ő mindent megtett, hogy megvédjen. Még én is végtelen szégyent érzek, hogy miért történhet ilyen tragédia, pedig csak a hírekből értesültem róla.

Nyugodj békében. Most már senki sem bánthat.

Felfoghatatlan” - írta Szebeni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?