LELKIZŐ

Szerelme pénzéből tengődik a lábadozó Rékasi! Imádkoznak értük!

Átok ül a népszerû színészpáron! Rékasit jelenleg is kórházban kezelik, karanténban tartják. Mivel újra képtelen dolgozni, minden költség Pikali Gerda nyakába szakadt...
  • Szerző: Doris

Alaposan rájár a rúd Rékasi Károlyra és szerelmére, Pikali Gerdára. Sokáig úgy tűnt, a Barátok közt sztárja végre felgyógyult súlyos motorbalesetéből, így élete visszatérhet a megszokott kerékvágásba.

De úgy tűnik, mindez csak álom!

Legutóbbi operációja után - legalábbis a Színes Ász című napilap információi szerint - húsevő baktériumok támadták meg a lábán lévő sebet, ezért jelenleg is kórházban kezelik. A fertőzésveszély miatt karanténban tartják, szinte teljesen elzárva őt a világtól. Ennek fényében szinte biztos, hogy ismét hosszú hónapokra kiesik a munkából, egyedül a Barátok közttől kapott táppénzre számíthat, amiből képtelenség megélni.

"Gyakorlatilag Gerda lett a családfő, hiszen mindenről neki kell most ebben a helyzetben. Ráadásul nem öt forintba kerül, ha az ember kórházba kerül. Bár nagyon ki kell centiznie a pénzt, minden erejével azon van, hogy Karcsi ebből semmit se érezzen. Ezzel is próbálja a gyógyulását segíteni."

- árulta el a Színes Ásznak a nehéz helyzetben lévő színészpár egyik kollégája.

"Mi szívesen segítenénk nekik, de egyelőre nem kérték. Csak imádkozni tudunk értük!"

- sóhajtott a bennfentes.

Pedig a színész mindent megtesz, hogy kimásszon a gödörből. Még eladásra kínált egykori álomotthonának vételárát is lejjebb vitte, a ház ugyanis eddig senkinek sem kellett. Most kereken 5 millió forinttal kínálja olcsóbban, hátha ez kihúzza őket a bajból.

És ezeket olvastad már?