LELKIZŐ

Õszinte vallomás, először beszél lelki problémájáról Demcsák Zsuzsa!

A mûsorvezető hónapokkal ezelőtt vonult vissza a nyilvánosságtól azért, hogy ismét rátaláljon önmagára.
  • Szerző: Ripost

Először beszélt lelki problémáiról Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető tavaly szeptemberben tűnt el a képernyőről kóros kimerültségre hivatkozva, azóta pedig teljesen új életet kezdett.

Évek óta először időt szánt arra, hogy foglalkozzon a lelki problémáival, köztük önbizalomhiányával is.

"Hihetetlenül sokat teszek azért, hogy testileg-lelkileg jól legyek. Heti négyszer edzek, futok, amire olykor nagyon nehezen veszem rá magam, de nem adom fel, mert egy-egy edzés után olyan mennyiségű boldogsághormon szabadul fel bennem, amit semmi nem pótol. Emellett rengeteget dolgozom, olvasok, főzök, és persze százszor több időt töltök a gyermekeimmel, akik boldogabbak már nem is lehetnének, hiszen egy kiegyensúlyozott édesanya várja őket haza" - mondta el a hot! magazinnak Demcsák.

A műsorvezető évek óta bombaformában van, így kevesen gondolnák róla, hogy nincs önbizalma.

Én egy rendkívül önbizalom-hiányos nő voltam. Ráadásul állandóan azzal foglalkoztam, hogy vélt vagy valós elvárásoknak feleljek meg.

Ma már tudom: az a legfontosabb, hogy magammal legyek jóban. (...) Borzasztó, ha az ember egyedül van! Egyedül nevelek két gyereket úgy, hogy nincs semmilyen anyagi segítségem, támogatásom. A sárga csekkek meg csak jönnek és jönnek, a nap végére pedig egyedül maradok a gondolataimmal."

Zsuzsa most már boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint hónapokkal korábban. Elfogadta, hogy annak ellenére, hogy egyedül neveli a gyermekeit, néha ő is lehet gyenge, és élete legjobb döntésének tartja, hogy múlt ősszel változtatott az életén.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?