LELKIZŐ

Õszintén vallott súlyos betegségéről Pokorny Lia

A 46 éves színésznő közel három hónapon keresztül küzdött súlyos betegségével, gyulladt hangszálaival.
  • Szerző: Ripost

Kitartásának és életmódváltásának köszönhetően sikerült túllépnie a problémán.

– Sziki Ágnes foniáter szakember segítségére is szükség volt, hogy felépüljek, de most már jól vagyok, megküzdöttem a hangomért – újságolta a Blikknek az örömhírt a színésznő.– Azóta is járok hangképző tanárhoz, egyébként minden színésznek kellene szerintem.

A szakmai fejlődéshez elengedhetetlen, hogy karban kell tartani a hangszálakat. Millimétereket csúszhatnak el észrevétlenül hónapok alatt, ha például stresszes vagy és másképp feszíted meg az apró izmokat.

Lia nemcsak orvosokat látogatott, az életét is átalakította: két hónapja az ajurvédikus, azaz méregtelenítő diétára esküszik.

Mindennap főzök magamnak, előfordul, hogy este tízkor jövök le a színpadról, de közben otthon készül a házi sajt. Ennek bele kell férnie az életembe! – jelentette ki.– A hangszálprobléma volt az utolsó csepp a pohárban, éreztem, helyre kell hoznom az egyensúlyt a testemben. Ebben a diétában találtam meg azt, amire szükségem volt.

Mivel saját bevallása szerint rengeteget kap a közönségtől, ő is a maximumot szeretné nyújtani a színpadon, úgy, ahogy a Centrál Színház legújabb darabjában is, amelyben egyedül játszik.

Fantasztikus feladat a Dolgok, amikért érdemes élni című darab szerepe! A nézőkkel komoly jeleneteket improvizálok, ez egy igazi érzelmi hullámvasút.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?