LELKIZŐ

Szívszorító: apja miatt fagyoskodott gyermekkorában a magyar énekesnő

Ma már sikeres énekesnő, aki boldog házasságban élet, de sokan nem tudják, hogy tizenhat éves koráig lavórban fürdött.
  • Szerző: Ripost

Nehéz gyermekkoráról vallott őszintén Zoltán Erika, és elárulta, ha nincs a kislánya, Zoé, akkor nem rendezte volna a kapcsolatát az édesapjával.

Az énekesnő rendkívül nehéz körülmények között élt, hatéves volt, amikor zenészként dolgozó apja külföldre ment szerencsét próbálni. A férfi azt ígérte a családjának, hogy ha hazatér, nem lesznek anyagi gondjaik, végül azonban beleszeretett egy nőbe, és külföldön maradt.

"Az édesanyámat ezzel teljesen tönkretette, mert ő az a típusú nő volt, akinek csak egy szerelem létezett az életében. Így hát végül egyedül maradt velem, és bizony nagy szegénységben éltünk. Volt, hogy ennünk nem volt mit, télen fűteni is alig tudtunk, azt, hogy én mennyit fáztam a jéghideg lakásban, míg élek nem felejtem el" - mesélt keserves gyerekkoráról a Best magazinnak.

Erika kislányként lakótelepen szeretett volna lakni, akárcsak számos osztálytársa, hogy mindig melegben lehessen és fürdőszobában fürödhessen.

"Én tizenhat éves koromig lavórban fürödtem.

Ezt képtelen voltam megbocsájtani apámnak.

Ráadásul az ő természetét örököltem, ugyanazt a konokságot."

Kislányként Erika volt kint az apjánál külföldön, de nem érezte jól magát. Aztán mikor megszületett a kislánya, Zoé, az édesapja pedig hazaköltözött, megkérte őt arra, hogy több időt tölthessen az unokájával.

Az énekesnő megengedte ezt, ennek köszönhető, hogy élete utolsó éveiben már rendeződött a viszonya az édesapjával.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?