LELKIZŐ

Szívszorító fotó: Ezt találtuk Andy Vajna sírján – Fotó

Kint jártunk a Fiumei úti sírkertben a megboldogult filmmogul végső nyughelyénél.
címkék:
  • Szerző: ripost

Szomorú napra ébredtek január 20-án Andy Vajna szerettei. A néhai filmügyi kormánybiztos 74 évesen, két éve váratlan hirtelenséggel távozott az élők sorából, halála nemcsak az egész országot, hanem Amerikát is sokkolta. Andyt végakaratának megfelelően először a Fiumei úti sírkertben kísérték utolsó útjára, majd hamvai egy részét Los Angelesben a westwoodi Memorial Parkban helyzeték el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amint lapunk is beszámolt róla, a filmmogul budapesti nyughelyének síremléke, több lépésben, végül tavaly nyárra készült el teljesen. Az özvegy minden apró részletet kidolgozott, egészen Olaszországig „elment”, hogy a megfelelő gránitból készülhessen el a sírkő.

Fotó: Bors

A fájdalmas évforduló kapcsán megkerestük Andy családját, ám szomorú hangon csak annyit közöltek, nem szeretnének nyilatkozni.

Mindeközben Tímea az Instagram-oldalán emlékezett megboldogult férjére. Szívszorító sorokkal és közös fotókkal üzent neki: „Borzasztóan nehéz nélküled... Remélem, létezik mennyország, és nyugalomra lelt a kis szíved, drága Andym!”

Mi is kilátogattunk Andy sírjához, amelyet egy hatalmas, fehér rózsákból és egy szál vörös rózsából álló szív alakú box díszített. Bár Timi jelenleg Amerikában van, minden bizonnyal ő rendelte meg a különleges rózsaboxot.

Fotó: Bors

 

címkék:
És ezeket olvastad már?