LELKIZŐ

Szörnyű éjszakán van túl: nehézségeiről vallott Tápai Szabina

A híresség nem tagadja, hogy kétgyermekes édesanyaként nincs könnyű dolga. Gyermekei mellett nagyon kevés ideje jut a pihenésre.
  • Szerző: ripost

Kislánya, Milla születése óta nem tudja átaludni az éjszakákat Tápai Szabina. A kétgyermekes édesanya nehezen viseli, hogy míg nagyobbik fia, Beni nem ébredt fel túl sokszor, addig a kislány sokszor felkel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Szörnyű éjszakám volt! Nem sokat beszélek róla, de több, mint egy éve nem aludtam egyszer sem végig nyugodtan egy éjszakát! A Télapótól és a Jézuskától csak ennyit kérek majd! Bár lehet, hogy az csak rosszabb lenne, mert akkor csak még és még szeretnék! Ezt legalább már megszoktam, már amennyire meg lehet! Viszont vannak nehezebb éjszakák, amikor már tényleg megszámlálhatatlan, hányszor kelünk! Nyilván a második gyermek, tisztában vagyok vele, de Beni, ha jól emlékszem, fixen kelt kétszer és kész! Jó, azok egyórás fennlétek voltak! Ezt a kislányomról nem mondhatom el, bár Benihez képest hamar visszaalszik! Csak gondoltam, megosztom veletek, mert tudom, hogy nem vagyok egyedül! Kitartást kívánok mindenkinek!„ – írta a fotóhoz Szabina.

A kétgyermekes anyukával rengeteg szülőtársa együtt érzett, saját bevallásuk szerint ők maguk is hasonló problémákkal küzdenek.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?