LELKIZŐ

Felkavaró vallomás: Belebetegedett a szakításba a Sztárban Sztár leszek! énekesnője

Rendkívül nehéz időszakon megy keresztül, de a zene gyógyír lehet a sebeire.
  • Szerző: Doris

Venczli Zóra úgy érzi, megmentette őt a Sztárban Sztár leszek! A középdöntő előtt szakított szerelmével, ezért különösen nehéz volt számára a héten a felkészülés, mert egy szerelmes dallal áll majd színpadra – írja a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Felkavaró vallomás: Belebetegedett a szakításba a Sztárban Sztár leszek! énekesnője

Fotó: TV2

A fiatal lány hét év után, néhány hónappal ezelőtt szakított szerelmével. Érzései még mindig nem múltak el volt barátja iránt, reméli, hogy visszatalálnak egymáshoz. Christina Perri A Thousand years című érzelmes dalát énekli Zóra, ami feltépte a sebeit.

Gimis szerelem a miénk. Egy iskolába jártunk. Az első napomon ő volt, akit először megláttam” – kezdte a Borsnak Zóra.

„Nekem ő az első és az egyetlen szerelmem. Nem zártuk le végleg, csupán időt adtunk magunknak, hogy biztosak legyünk egymásban. Azért szakítottunk, hogy megtaláljuk önmagunkat, mert fiatalon jöttünk össze, szeretjük egymást még mindig, épp ezért nehéz elengedi a másikat. Megpróbálom úgy felfogni, azért szakítottunk, hogy egyszer majd újra együtt legyünk. Mindig odafigyeltünk egymásra, valami azonban eltűnt belőlünk. Eleinte megpróbáltunk csak kevesebb időt együtt tölteni, majd hosszas beszélgetés és sírás után mégis szétváltak az útjaink. Egyelőre nem tudom, mi lesz velünk. Arra jutottunk, hogy adunk időt egymásnak, mielőtt egy életre összekötjük az életünket. Nem akartunk abba a hibába esni, hogy a családalapítás után látjuk be, mégsem működik a kapcsolatunk. Mindkettőnknek elváltak a szülei, pont ezért tudjuk, hogy ha visszatalálunk egymáshoz, az egy életre szól” – mesélte a fiatal tehetség.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?