Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2021.09.20.

A szerelemnek múlnia kell: Miért szakítanak a legnépszerűbb magyar sztárpárok?

Gyakran előfordul, hogy két hírességre pillantva úgy érezzük, az ég is egymásnak teremtette őket. Majd derült égből villámcsapásként érkezik a hír: már nincsenek együtt.

Nehéz megmondani, mi kell ahhoz, hogy egy pár hosszú évtizedekig boldogságban éljen, és ne aludjon ki az a bizonyos, szerelmet tápláló tűz. A magyar és külföldi sztárvilágban is voltak olyan párok, akikre pillantva a rajongók azt gondolták, örökre együtt lesznek, hiszen nagyon kiegyensúlyozottnak tűntek, és sok esetben már egy vagy két lurkó boldognak látszó szülei is voltak.

Majd hirtelen bombaként robbant a hír: mindenki kedvencei váratlanul szakítottak.

A Ripost összegyűjtötte azokat az egykori sztárpárokat, akikről joggal hittük azt, egy életen át kitartanak egymás mellett, de végül mégsem így alakult.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

A legfrissebb és egyben legmeglepőbb sztárszakítás hírét Tolvai Reni és Kállay-Saunders András szolgáltatta, bár azt hozzá kell tenni, hogy az övék volt a legtitkosabb sztárszerelem, relatíve ritkán mutatkoztak egymás társaságában. A 2010-es Megasztár óta alkottak egy párt, de sosem tartoztak azok közé, akik telepakolják a közösségi oldalakat szerelmes fotókkal. Körülbelül egy hete jött a hír, már nem is alkotnak egy párt. A 30 éves énekesnő mára kiköltözött a közös otthonukból (már hónapok óta a szemben lévő házban lakik), és álma –, hogy az énekes 11 év után végre feleségül veszi – végleg összetört.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

TR (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

A színpadon tökéletes harmónia áradt belőlük, épp ezért ért 2012-ben mindenkit váratlanul a hír: hét év házasság után válik Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán.

Fotó: DFP

A válás óta sokáig egyikük sem nyilatkozott a kapcsolatukról, ám Zoli tavaly novemberben megtörte a csendet az A válásról őszintén Palya Beával című beszélgetős videóban:

„Sértett kisfiú voltam ebben a dologban, az egészen biztos. Ott laktam a mi közös tizenhárom éves múltunkban, és vergődtem abban a helyzetben. Tudtam, hogy annak egyszer vége, mert nekünk el kell adni azt a házat, ahhoz, hogy értelmesen szét tudjunk menni. Nyilván nekünk ebben volt egy ilyen… külvilággal is meg kellett ebben küzdeni… akkor mi sajtóközeli termék voltunk, mint musical duett formáció. Mi úgy intéztük, hogy bezártuk az ajtót, és nem beszéltünk. De folyamatos presszió volt rajtunk a sajtó részéről, ez egy ilyen őrlődés volt, hogy viszont kivel lehet beszélni erről, ki az, akiben megbízhatsz, ki az aki ki fogja adni… ” – mondta akkor Bereczki.

Öröm az ürömben, hogy azóta mindketten megtalálták a boldogságot másik partner oldalán. Szinetár Dóra Makranczi Zalánnal él, Bereczkinek pedig nemrég született meg az első közös gyermeke Bata Évával.

 

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt

Fotó: DFP

Akárcsak Szinetárt és Bereczkit, Polyák Lillát és Homonnay Zsoltot is igazi álompárként tartották számon a magyar musicalvilágban. Boldogságuk mégsem tartott örökké, 2015-ben bejelentették, hogy elválnak.

A két színész 20 évig volt együtt, ebből 15 évig éltek házasságban, két gyerekük született, Zsombor és Bulcsú. A válás mindkét fél számára fájdalmas volt, hisz sokáig küzdöttek egymásért, tányértörésre és ajtócsapkodásra sem került sor, mégis be kellett látniuk, hogy nem tudják megmenteni a házasságukat. A viszonyuk azonban a mai napig jó, főleg a két közös gyermekük miatt.

Zsoltnak 2019-ben megszületett a harmadik kisfia új párjától, a kisfiú a Botond nevet kapta, Lilla pedig évek óta nagyon boldog új kedvese, Gömöri András Máté mellett.

Kállay Bori és Vitray Tamás

Fotó: DFP

Az operettprimadonna, Kállay Bori másfél évig küzdött Vitray Tamásért, már csak ezért is döbbent meg mindenki, amikor 2019 novemberében kiderült, hogy a 87 éves televíziós egyedül kezd új életet.

„Harminckét évnyi házasság után egyetértésben döntöttünk így. Általában nem szoktam 87 évesen válni, de a sors másként rendelte. Nincs bennem gyűlölet, nincs bennem harag. Alighanem egyedül fejezem be az utat, ami még hátravan” – fogalmazott Vitray Tamás.

A legendás képernyős azt is hozzátette, hogy az anyagiakban is megállapodott volt feleségével, és bár számára is szokatlan a szituáció, 87 évesen kezdi újra az életét agglegényként.

„Minden fájdalmat meg kell élni, meg kell gyászolni, de aztán muszáj továbblépni, hogy tovább tudjunk élni. Annak kell örülni, ami van! A szingliéletnek is megvannak az előnyei meg a hátrányai is, de az életben semmi sem fehér vagy fekete, minden kicsit szürkés, de az, hogy kifehéredjen, csak rajtunk múlik” – fogalmazott a 72 éves színésznő.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Külföldre kalandozva is találunk számos példát arra, hogy idővel a legtökéletesebbnek tűnő sztárszerelmek és elmúlnak, a romantikus érzelmeket a düh és az indulat veszi át.

Fotó: Northfoto

Ez történt Angelina Jolie és Brad Pitt esetében is, akik 2016-ban jelentették be, hogy elválnak. Az álompár tízévi együttlét után 2014-ben házasodott össze. A színésznő állítólag Brad Pitt nevelési módszereivel nem értett egyet. A TMZ a párhoz közel álló forrásokra hivatkozva azt állította, hogy Jolie-t nagyon zavarta, ahogy Pitt a gyerekeket nevelte. A színésznőnek állítólag elege lett a férje fű- és vélhetően alkoholfogyasztásából, ami dühkezelési problémával párosult.

A háborúnak azóta sincs vége, a bíró ugyanis úgy ítélte meg idén májusban, hogy Brad Pittnek joga van az 50/50 százalékos arányban megosztott felügyeleti joghoz, így mindenki örömére rengeteg időt tölthet 12 és 17 év közötti gyermekeivel. A jelenleg már 19 éves Maddox-ra ugyanis már nem vonatkozott a jogi csatározás, igaz a fiú jelenleg Koreában tanul, így nagyjából sikerült kimaradnia szülei perlekedéséből.

A május 13-án hozott végzés azonban közel sem hozott békét a családba, sőt! Angelina Jolie szinte azonnal jelezte, hogy fellebbez az ítélet ellen és megpróbálja elérni, hogy a döntést hozó bírót dobják ki az ügyből és érvénytelenítsék az eddigi ítéleteit.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Európai Uniós ország őrült fenyegetése: legyen Magyarországon is általános hadkötelezettség

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

borsonline.hu

"Bebizonyítottad, hogy nulla vagy, mint pasi" – brutális alázást kapott a TV2 sztárja

hirtv.hu

Rózsák háborúja: Varga Judit kapcsolati erőszakról posztolt közösségi oldalán

ripost.hu

Több milliót nyert a lottón egy férfi: ki nem találnád, mit kezdett vele

magyarnemzet.hu

„A mozgalmának vége” – baloldali elemző adta meg a kegyelemdöfést Magyar Péternek

origo.hu

Leleplező vallomások: Zelenszkij teljesen megőrült, kirobbanthatja a III. világháborút

travelo.hu

Mintha a Gyűrűk ura című filmben lennénk - Adršpach sziklaváros

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

„Kis kék manó” - megmutatta édes kisfiát Szinetár Dóra

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

A fejét is elfordítja, csúnyán kihasználta Magyarország egyik leggazdagabb emberét a barátja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Patai Anna a babavárásról: Az álmunk hamarosan valóra válik

LELKIZŐ

Aggódnak a rajongók Nemazalányért

LELKIZŐ

MC Hawer lemondott a szerelemről: „Mindegyikbe kicsit belehaltam”

LELKIZŐ

Gyászol Tolvai Reni: "Örökké a szívemben leszel"

LELKIZŐ

A fejét is elfordítja, csúnyán kihasználta Magyarország egyik leggazdagabb emberét a barátja

LELKIZŐ

Molnár Gusztáv: Most türelemre tanít az élet

LELKIZŐ

Baukó Éva: A retinámba égett az igazi nyomor, amit láttam