LELKIZŐ

Oszter Sándor megdöbbentő vallomása: „Szeretném megérni, hogy férjhez megy a lányom”

73. születésnapját ünnepelte nemrég Oszter Sándor. Az is elárulta, mire vágyik a legjobban.
  • Szerző: Ripost

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész nem titkolta, az elmúlt évek alaposan megviselték. Májusban ráadásul imádott anyukáját is el kellett veszítenie, aki 96 évesen aludt el örökre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ráadásul az évekig elhúzódó pereskedés is nagyon megviselte a lelkét. Ám még rengeteg terve van, így igyekszik kitartani és nem feladni a küzdelmet.

Fotó: Bors / Móricz István

„Volt ez a hosszú évekig tartó bírósági ügy, amelyben meghurcoltak, a végén persze kiderült, hogy ártatlan vagyok. Az biztos, hogy az a megaláztatás elvett az életemből néhány évet, de ahogy akkor is mondtam, nem hagyom magam megtörni. Rengeteg tervem van, most is rohanok a színpadra, mert a születésnapomon játszom, ott lesz az igazi ünneplés” – árulta el a Blikknek Oszter Sándor, aki legalább még tíz évig szeretne a színpadon játszani.

A színész egyébként a nyarat a feleségével, Donatellával a Balatonon töltötte, ahol szintén bőven akadt tennivaló. Oszter Sándor elmondása szerint csodás időt töltöttek együtt, szinte újra egymásba szerettek.

„Persze, azt is szeretném megérni, hogy férjhez megy a lányom. Nem siettetjük Szandit, neki és a párjának kell tudnia, mikor jött el az idő, de szeretném majd oltárhoz kísérni” – árulta el szívének leghőbb vágyát a szülinapos színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?