LELKIZŐ

Teljes hírzárlat, miért titkolják ennyire Sas József állapotát?

Egy hete érkezett az aggasztó hír, hogy a 82 éves kabarékirályt kórházban kezelik koronavírussal. Azóta azonban semmit sem tudni róla, a barátok, pályatársak is csak reménykedni tudnak.
  • Szerző: Doris

Sas József hosszú ideje az otthonában lábadozott kétoldali agyvérzése után, de bárhogy óvta őt a szerető család, megfertőződött a koronavírussal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Kicsivel több mint egy hete, hogy a nagy nevettetőt kórházban kezelik, állapotáról azonban semmi biztosat nem lehet tudni, az aggódó család gyakorlatilag hírzárlatot rendelt el.

Heller Tamás, a kabarékirály pályatársa néhány napja nyilatkozott a -nak. Akkor még úgy tudta, Sas már jobban van.

„Legutolsó információim szerint magánál van, megfigyelésre tartják bent. A felesége, Zsuzsa sem tud hozzá bemenni a kórházba, telefonon tartja a kapcsolatot az orvossal. Sajnos ezek már néhány napos infók, azóta nem hallottam felőle semmit” – árulta el lapunknak Heller.

A kedden délelőtt elérte Sas lányát Ágnest, aki határozottan kijelentette, nem szeretne nyilatkozni édesapja állapotáról.

„Elnézést, de erről most egyáltalán nem szeretnék beszélni” – zárta rövidre a beszélgetést Ágnes.

Így továbbra is marad a csend és a találgatás, miközben a barátok és pályatársak egy emberként drukkolnak a nagy nevettető felépüléséért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?