LELKIZŐ

Teljesen összeroppant Liptai Claudia, ezt posztolta pár perce Gesztesiről

Liptai Claudia egy hosszú levélben emlékezett meg a tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károlyról.
  • Szerző: Ripost

Könnyfakasztó üzenettel emlékezett meg volt férjéről, Gesztesi Károlyról Liptai Claudia. A műsorvezető mint írta, nem akar búcsúzni, inkább magának írja a levelet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Egy héttel ezelőttig magam sem voltam tisztában azzal, hogy ha te egyszer nem leszel, az teljesen összeroppantja a lelkem” – írta a színésznő, aki úgy folytatja, Gesztesi halála mindenkit megrázott, mindenki szeretettel gondol rá.

Állandóan küzdöttél azzal a félelemmel, hogy szeretnek-e? Most üvöltve mondom: gyere vissza Tobika, és éld meg ezt a szeretetet!„

”Régóta tudom, csak a pillanat számít. Jönnek a hetek nélküled és mindenki megpróbál visszatérni az életbe. Én tudom, hogy valódi megnyugvásra talán soha nem lelek. De tudom, hogy aki élt az mindig velünk lesz. Ígérem neked, hogy vigyázok a kislányodra, a fiaidra, mindenkire, akit valaha megsimogattál a finom meleg papamaci kezeddel. Ma este a te színházad “bezár”, de én nem búcsúzom mert arra gondolok, hogy elutaztál egy távoli tájra, ahol most nem érlek el, de ha eljön az idő újra találkozunk – írta szívbemarkolóan Liptai.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?