LELKIZŐ

Teljesen összetört Kóbor János

Története talán legszomorúbb évét zárja az Omega, a legendás együttes frontembere lelkileg összeomlott, csapata negyedik tagját veszítette el.
  • Szerző: HG

Az idei év a legkeservesebb, Kóbor Jánosnak három olyan baráttól kellett búcsúznia, akik a zenekar pilléreit jelentették, így nem csoda, ha lelkileg összeomlott. Már Somló Tamás halálakor is nagyon rossz lelkiállapotba került, alig pár nappal később pedig dobosuktól, Laux Józseftől kellett búcsúznia. Mindenesük, Küronya Miklós tavaly hunyt el.

Hangmérnökük, Gellért Tibor pénteken ment el teljesen váratlanul, ahogy Laux József is.

Derült égből villámcsapásként ért. Somló Tamást nagyon sajnálom, sokat szenvedett, de ott kénytelenek voltunk felkészülni arra, hogy itt hagyhat minket

- mondta szomorúan a %%-nak Kóbor János, aki szekszárdi koncertjükre tartva, a kocsiban tudta meg a hírt, hogy hangmérnökük elhunyt.

"Aznap Szekszárdon minden dalunk Tiborért szólt, nagyon nehéz volt megtenni, hogy a közönség semmit ne vegyen észre. Tibornál és Laux Józsinál semmilyen előjele nem volt, nagyon meggyötör a haláluk. Sajnos már a mi generációnk van veszélyben, viszont Tibor ötvenesként még nagyon fiatal volt. Laux Józsi halála is mérhetetlenül lesújtott, főleg, hogy a Somló Tamás temetésére saját lábán ment, gyakorlatilag betegnek sem látszódott. Szó szerint, mintha a bánat vitte volna el."

A szomorú sorozat tavaly kezdődött, az egybeesés kísérteties, mert, ahogy Gellért Tibor, Küronya Miklós is gitárosuk és hangmérnökük is volt. Az autóbalesetet megúszta, azonban hiába imádkoztak érte, szíve felmondta a szolgálatot

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?