LELKIZŐ

Természeti katasztrófa után új életet kapott a hős tűzoltó és családja

A Böhönyén élő háromgyermekes család végre visszakapta a régi életét, és ezzel együtt egy vadonatúj házat.
  • Szerző: ripost

Az Újratervezés csapatának köszönhetően boldogan végződött a Molnár család története is. A Böhönyén élő házaspár, Szandi és Zoltán, valamint három gyermekük, Anna, Ádám és Bendegúz idén júliusban kerültek nehéz helyzetbe, amikor egy áradás lakhatatlanná tette az otthonukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A családfő tűzoltóként dolgozik, és épp a Somogy megyei településen segédkezett a mentésben, amikor a pincéjüket elöntötte a víz.

Fotó: TV2

Miután kiderült, hogy el kell hagyniuk az otthonukat, a nagyszülőkhöz költöztek, a TV2 műsorával azonban lehetőséget kaptak arra, hogy újrakezdjék az életüket.

Fotó: TV2

Amellett, hogy a ház alapját megerősítették, a falat egy különleges merevítővel rögzítették, ami végighúzódik az egész házon: jöhet újabb áradás vagy földrengés, az épület már stabil marad.

Fotó: TV2

„Álmaimban nem gondoltam volna, hogy abból a házból, amiből kiköltöztünk, egy ilyen szép otthont hoznak össze” – mondta meghatódva a péntek esti adásban Zoltán.

Fotó: TV2

„Szerintem végre nyugodtan fogunk aludni, és ha meghalljuk, hogy kopog az eső, már nem fogunk rettegni. Az elmúlt időszak tanulsága, hogy nem tudhatjuk biztosan, kivel-mikor és milyen dolgok történnek. De soha nem szabad elkeseredni, és azon leszünk, hogy a sorsnak és az életnek ezt megháláljuk, mert nagyon sokat köszönhetünk, nagyon sok embernek” – fogalmazott boldogan Szandi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?