LELKIZŐ

Testileg és lelkileg is tönkrement a szakítástól Détár Enikő szerelme!

Péter elfogadta, hogy Enikő talán soha nem lesz a felesége.
  • Szerző: Ripost

Minden tönkrement kapcsolatából egy fillér nélkül jött ki Détár Enikő kedvese, Péter. Az angoltanárként dolgozó férfiről talán kevesen gondolnák, de nagyon érzelmes alkat. Házassága előtt volt több hosszabb kapcsolata is volt, egyik kedvesével éveken át New Yorkban éltek, és a Wall Streeten etették a tőzsdecápákat. A kapcsolat azonban évek múltán tönkrement, ekkor Péter a munkájába temetkezett.

Az angol tanfolyamon ismerkedett meg aztán későbbi feleségével, aki a tanítványa volt. Két gyermekük született, de a házasság tönkrement, Péter állítása szerint világnézeti és életviteli gondok miatt.

"A család volt a mindenem, nem költekeztem, mégis úgy távoztam mind a két hosszabb kapcsolatomból, hogy alig maradt valamim" - nyilatkozta Péter a Story magazinnak, és nem titkolta, a válása testileg és lelkileg is tönkretette.

"Egy volt tanárom fogadott be, aki már-már az életemért aggódott. Agglegénylakását megosztva, éjszakákat átbeszélgetve ő segített kilábalni ebből a helyzetből. Aztán az önsajnálat helyett összeszedtem magam.

Két hónap leforgása alatt húsz kilót fogytam, de talpra álltam, és hálával gondoltam a sorsomra.

2013 nyarán váltunk el, és novemberben találkoztam Encivel. Újra hinni kezdtem abban, hogy mennyit emel az ember lelkén egy kapcsolat.

Boldog vagyok, és már meg tudok barátkozni a gondolattal, hogy Enci nem akar hozzám jönni feleségül.

Péter szerint ez a kapcsolat azért is más, mert nem ígérnek egymásnak és nem várnak el egymástól olyasmiket, amiket a másik nem szeretne. 

A férfi volt felesége és Enikő néhányszor már találkoztak egymással, és bár barátnők biztosan nem lesznek, de intelligens emberekként normálisan viselkednek egymással.

És ezeket olvastad már?