LELKIZŐ

Tisztázza magát Kis Grófo a vádak alól!

Egy hét után végre megszólalt a mulatós sztár is, és elmesélte saját szemszögét!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nincs szükség további találgatásokra, exkluzív interjút adott a Lokálnak Kis Grófo, aki elmesélte saját szemszögéből, mi is történt. A mulatós sztárt azzal vádolták meg, hogy unokatestvérével pisztollyal fenyegetőztek.

Grófo azt mondja, egy családi ügyből indult minden, unokatestvére beleszeretett egy abonyi lányba, akivel összeköltöztek és el is jegyezték egymást. A lány viszont hazaköltözött, a szülei által vásárolt bútor azonban maradt. Ennek értékét, két és fél millió forintot követelt a család, Grófo szerint érthetetlen módon nem is unokatestvérétől, hanem tőle.

"Egy terepjáró leszorított minket az útról. Szandika fivére és barátja  ugrottak ki belőle, és rátámadtak öcsémre.

Egyikük megrúgta őt, a társa pedig leütötte, majd mindketten ráugrottak.

A karját akarták eltörni, hogy ne tudjon többet gitározni. Akkor léptünk közbe, kihúztuk onnan öcsémet" - mondja Grófo, aki szerint nem ez volt az első alkalom.

Igazát papírokkal is tudja bizonyítani, szerinte ugyanis azonnal kórházba mentek látleletért, mert nem ez volt az első alkalom, hogy rájuk támadtak. A látlelettel pedig feljelentést tettek. Grófo szerint öccsének valóban van gázpisztolya, de az ominózus esetnél nem is volt nála.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?