LELKIZŐ

Tóth Andi nagy vallomása: apját hibáztatja ijesztő rohamaiért

Sokkoló részleteket mesélt a gyerekkoráról Tóth Andi Hajdú Péternek.
  • Szerző: Ripost

Megrázó dolgokról vallott Tóth Andi Hajdú Péternek! A népszerű énekesnő maximalista édesapja pokollá tette a családja életét, és a kamaszkori megpróbáltatások következménye később gyötrelmes pánikrohamokban jelentkezett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nehéz időszakon van túl

Mindössze tizenöt éves volt Tóth Andi, amikor elhagyta szülőföldjét, szeretteit, és Magyarországra költözött, hogy karriert csináljon – írja a Bors. A fiatal lánynak családi támogatás nélkül kellett egy csapásra felnőtté válnia és boldogulnia. Az énekesnő nem titkolja, hogy nehéz időszakon van túl, és persze abban is biztos, hogy még közel sincs vége a megpróbáltatásainak, amíg eléri a célját. Nem fél a kihívásoktól, és nem fogad el senkitől segítséget, úgy érzi, egyedül kell megküzdenie mindenért. Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorból kiderül, hogy személyiségét az édesapjával való konfliktusos viszonya formálta ilyenné.

„Két éve váltak el a szüleim, ami miatt az egyik szemem sír, a másik nevet” – mondta az énekesnő a házigazdának. „Az apukámat nem csíptük soha. Fellélegeztünk, hogy elment, így az anyukám is békében lesz, és mi is a testvéremmel. Az apukámmal voltak bajok, nem könnyítette meg a gyerekkoromat” – idézi a Bors Andi szavait, aki érezhetően nem szívesen beszél gyerekkori traumáiról.

„Apukám akarta, hogy énekes legyek, mert abban van pénz. Legalábbis ő azt hitte, hogy van… Ezért napi két órát kellett gyakorolnom minden áldott nap. Amivel nem is volt baj, mert szerettem énekelni, de az érzés, ami a kényszeres gyakorláshoz kötődik bennem, nem jó emlék. Ha elrontottam valamit, azt mondogatta, hogy az utcán fogom végezni, és egy ócska drogos k..va leszek…”

Pánikrohamok gyötörték

Andi sokkoló vallomása azzal folytatódott, hogy elmesélte, hogy egy agyi rendellenesség miatt rendkívül rosszul viseli a stresszt. Pánikrohamok gyötörték, melyekről azt hitte, hogy az akkori barátja miatt jöttek elő. Azután jött rá, hogy nagyrészt ezek is az édesapjához és a gyerekkorához köthetők, ezért pszichológushoz fordult segítségért.

„Sokszor volt rohamom, most már tudom, hogy a stresszre jött ki„

- magyarázta a LifeTV műsorában Tóth Andi.

nagy vallomást tett Tóth Andi

A külvilág magabiztos nőként ismeri, de sok frusztrációt kell feldolgoznia (Fotó: LifeTV)

Sokszor vitte el a mentő

„Hetente, kéthetente szenvedtem tőle. Az elején kimerült abban, hogy elszédültem, hiperventilláltam, fennakadt a szemem, habzott a szám. Epilepsziára gyanakodtak, bevittek megvizsgálni. Azt mondták, hogy van egy agyi rendellenesség: kattog az agyam akkor is, amikor alszom, vagyis nem tud kikapcsolni, emiatt van egy plusz stressz leterheltsége. Ezért, ha kiborulok, akkor kiakad az agyam is” – tette hozzá.

Nagyon sokszor vitt el emiatt a mentő.

Az énekesnőt szerelmei sem segítették túl a lelki bajain, sőt.

„Furcsa, hogy amikor volt párom, gyakrabbak voltak ilyen rohamaim. Ezért is gondolom, hogy a két párkapcsolatom rossz volt. Mert megnyugvást kellene találni egy kapcsolatban, és nem feszültséget. Most egyedül vagyok, és azóta nem volt rohamom sem.”

Andi hozzátette: párjai eleinte megrémültek a rohamai láttán, később már meglehetős közönnyel viselték. Előfordult, hogy aktuális szerelme csak legyintett: „Te csak rohamozzál, megyek meccset nézni.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?