LELKIZŐ

Tóth Andit megviselte a szakítás: Hazamentem és csak sírtam!

A Sztárban Sztár első adása szenvedés volt az énekesnő számára az exe miatt.
  • Szerző: Ripost

Tóth Andi két év után szakított Szabó Ádámmal, ráadásul az elválásuk sem volt zökkenőmentes. A fiatal énekesnő korábban már elárulta, nagyon berágott volt párjára, a békülésre pedig esély sincsen.

Ezért is volt számára nagyon nehéz a Sztárban Sztár első adása, hiszen Ádám is a versenyzők között van, ráadásul Andi a viselkedése miatt kapott hideget-meleget is.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Amikor az előző kapcsolatom véget ért, még megosztottam részleteket a szakításról és a szomorúságomról. Akkor még kiszolgáltatottabbnak éreztem magam. Annyit mondok, nekem most így a jobb. Viszont az is igaz, hogy képtelen vagyok palástolni az érzelmeimet, és megjátszani magam, lerí rólam, hogy nem kedvelem Ádámot” – mondta a Story magazinnak Andi, akit nagyon megviselt a szakítás miatt a Sztárban Sztár első adása, hiszen Ádámmal egymás mellett kellett ülniük.

„Az első adás utáni estét nagyon megszenvedtem. Hazamentem, és csak sírtam. Rengeteg a gyűlölködő, akik csupán a megfelelő pillanatra várnak, hogy mikor leszek sebezhető, és azonnal betámadnak” - folytatta az énekesnő, aki ennek ellenére is szerencsésnek vallja magát, hiszen legjobb barátnője mellette van, és támogatja a legnehezebb pillanatokban.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?