LELKIZŐ

Őszintén vallott életmentő műtétjéről Tóth Gabi

Az énekeső élete legnehezebb időszakát idézte fel, ami miatt évekig úgy hitte, hogy nem is lehet gyermeke.
  • Szerző: ripost

Élete legsötétebb időszakáról, az életmentő műtétéről és súlyos betegségéről írt a blogjában Tóth Gabi. Az énekesnő 2006-ban egy éjjel arra lett figyelmes, hogy borzalmas alhasi fájdalommal küzd: mentőt hívott, kórházba került, ahol hamar kiderült, hogy nagyon nagy a baj.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gabi petefészkén egy focilabda méretű ciszta volt, ami akár a halálát is okozhatta volna, ha nem jut el időben az orvoshoz.

Fotó: Sulyok László

„Elaltattak, és felgyorsultak az események. Kiderült, hogy három liter vérrel a hasüregemben mászkáltam órák óta, amivel egy vérrögnek is sikerült elindulnia a tüdőmbe. Magyarul embóliát kaptam. Egy focilabda méretű ciszta robbant szét a petefészkemen és a benne lévő savó már órák óta marta a szerveimet. Az orvosnak olyan gyorsan kellett cselekedni, hogy az altató hatóidejét sem változtatták meg, így műtét közben felébredtem. Emlékszem, hogy kinyitottam a szemem és elkezdtem Coldplay-t énekelni, aztán azt kiabáltam, hogy valaki csókoljon meg… Ne kérdezzétek, miért pont ezeket tettem, örök rejtély marad, mindenesetre az aneszteziológus adott egy puszit a homlokomra és már nyomta is az arcomra a gázt, amitől azonnal újra beájultam. A műtét végül négy órásra sikeredett. Közben anyu is megérkezett, így a szüleim együtt rettegtek értem a folyosón. A műtét felénél kijött egy nővér, és odaadta anyunak a piercingemet és a többi ékszeremet. El tudjátok képzelni, mit érzett az anyukám pár másodpercig? Én anyaként azóta már el… Most is összeszorul a torkom, ha belegondolok. Ott állt az ékszerekkel a kezében, és azt hitte, hogy meghaltam. Összeomlott. Ekkor közölte vele a nővér, hogy nem haltam meg, de ez egy életmentő műtét. Később azt is hallották a szüleim, hogy ez a nővér azt súgja egy másiknak, szerencse, hogy ez az orvos műt, mert különben vélhetően tényleg meghaltam volna…” – írta a csalad.hu blogjában Gabi, aki azóta már egy gyönyörű kislány, Hannaróza édesanyja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?